Lunch-recept för hela arbetsveckan!

Hej hej! Just nu är jag inne i ett icke flow av kreativitet…. Jag mår bra och allt går och rätt håll i mitt liv, men energi är låg och jag vill i ärlighetensnamn mest ha semester i något varmt land med mycket sol. Nu är jag brutalt ärlig och det vill jag alltid vara med er. Så här kan ju livet se ut ibland och det är bara att acceptera och mediterar mera. Det är det ända som hjälper för mig. Jag vill ju inget hellre än att alltid dela nya recept, sprida hjälpsam inspo och bara flöda av kreativitet. Dock är inte fallet så just nu och du får helt enkelt stå ut med att jag dela mycket gamla inlägg som jag gillar. Nu låter det som att det inte kommer bli några bra inlägg, men så är det ju inte för det finns en hel del mycket bra innehåll och faktiskt en massa bra recept. Idag tänkte jag dela lunch för hela veckan så att både jag och du kan få smarrig inspo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

lax med dillsås

Lunch recept för hela vecka. Enjoy!

Trevlig vecka!

Stor kram Maya


 

Hi you! Today I want to share with you lunch for five days. You have recipes and everything so enjoy your great food.

Lunch recipes for a whole week:

Have a nice week!

A big hug Maya

Följ:
Sharing is caring:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *