Rawfood recept jag älskar just nu + känslor från veckan!

Hej fina du & hej fredag! Vad händer… fredag redan?? Jag hänger inte med alls. Dagarna går alldeles för fort och jag har alldeles för myckt att göra. Denna veckan har dessutom varit lite tuff så jag har inte hunnit med lika mycket som jag planerat. Mådde pyton i mitten på veckan & släppte på en del känslor som har legat latent tydligen. Känslor som är kopplade till mitt X, som jag trodde var bearbetade. Insåg när jag pratade med en gammal vän som jag träffat genom honom att jag verkligen saknar min bästa vän. För det är ju det han bl.a har varit till mig i 5 hela år.

maya nestorov

En seperation är aldrig lätt för någon. Vår seperation var fin & vi var båda överens att det var dags att lämna det som vi haft. Vi är idag vänner med otroligt djupa band. Han kommer alltid betyda otroligt mycket för mig & är en person som alltid kommer ha en speciel plats i mitt hjärta. Dock för att vi/jag ska kunna släppa på rikrigt & bli min egna individ utan honom har jag sagt att jag behöver space & inte höras samt umgås. Jag tror att det är svårt att “komma” loss & börja leva sitt egna liv om man fortfarande har samma kontakt.

Så, i onsdags & torsdags mådde jag skit för att det slog mig att wow min absolut bästa vän som suttit vid min sida i 5 år inte kommer att göra det längre på samma sätt. Det är inte meningen att jag ska ringa honom längre om det händer något roligt & inte häller är det honom jag ska ringa om det händer något jobbigt. Åtminståne inte nu & ett tag framöver. Det känns i hjärtat. På något sätt landade verkligen känslan av att vår resa just nu är slut. Man vet aldrig vad som händer i framtiden, men just nu så är den slut. Det gjorde ont & jag blev verkligen ledsen för han är så fin människa & nästa tjej som får honom kommer få en toppen kille.

Gud nu blev jag himla sentimental & det här inlägget skulle egentligen vara med fokus på rawfood recept som jag älskar just nu. Då bryter vi soregenstystad och istället vill jag dela några recept som jag har gjort flera gånger den senaste tiden & också fått feedback från många att det gillar recepten. Här kommer dem. Puss


 

Hello, you & hello Friday! What happened … Friday already ?? I’m not following at all. The days are going too fast and I have far too much to do. This week has also been a bit tough, so I have not worked as much as I planned. I was feeling quite sad during the middle of the week & I released some feelings that have been latent apparently. Feelings that are linked to my X, which I thought was processed. I realized when I talked to an old friend I met through him that I really miss my best friend. Because that’s what he has been to me for 5 years.

A separation is never easy for anyone. Our separation was nice & we both agreed it was time to leave what we had. Today we are friends with an incredibly deep bond. He will always mean incredibly much to me & is a person who will always have a special place in my heart. However, for me to become my own individual without him, I have said that I need space & not talk to each other. I think it’s hard to “break away” & start living your own life if you still have the same contact. So, on Wednesday & Thursday, I felt really low because it made realize wow my absolute best friend who sat by my side for 5 years will not be there for me anymore in the same way. I’m not supposed to call him anymore if something fun happens & I am not supposed to call him if something hurts. At least not now and for a while. It hurts my heart. In some way, the feeling really got to me, that our trip is currently over. You never know what’s going on in the future, but right now it’s over. It hurts and I was really sad because he’s such a nice man & the next girl who gets him will get an awesome guy.

God, now I became so sentimental & this post was supposed to be focusing on raw food recipes that I love right now. Okej, let’s break the sadness and instead I want to share some recipes I have done several times recently and also received feedback from many of you that you also like them. Here they come. Kiss kiss

Raw strawberry bowl
Raspberry & licorice balls
Four different toppings

Följ:
SHARING IS CARING:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *