Allt du behöver veta om Rawfood!

Godmorgon eller rättare sagt godförmiddag! Mina dagar har vänt lite på dygnet för jag jobbar till sent på kvällarna, vilket resulterar i att jag sover längre och går upp 1,30 tim senare. Jag gillar inte det så kommer ändra tillbaka mina rutiner nästa vecka.
Nu till något helt annat nämligen Rawfit onsdag, med massor av rawfood inspiration. Jag har satt ihop en mini guide till dig ang råkost & grund sakerna som är bra att veta. Lite smått & gott så att du får lite mera “kött på benen” eller ska jag skriva mera grönt på benen haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Rawfood är något jag brinner för och ett intresse som vuxit sig starkare de senaste året. Jag äter inte 100% raw, men väldigt mycket råkost blir det i en kombination av fisk, kyckling ibland & vegansk kost. Att äta grönt är en del av min Rawfit livsstil & något jag skulle rekommendera alla att göra.
För dig som är ny på Rawfit food kommer definitivt gilla denna lilla mini guide & du som redan kan mycket kanske detta blir en uppdatering av nyttig info.

Här nedan är det bara att klicka dig vidare via rubriken i länken!

Vad är Rawfood?

Skillnaden mellan att juica & mixa

Varför behöver du blötlägga nötter & frön?

Ha nu en fin onsdag! Massor av kärlek Maya


 

Hi you lovlie!

Here i have put together a small Rawfit (rawfood) guide for you so that you can ether brush up on your rawfood skills och if you are new to raw food this guide is going to help you a lot.

By clicking the links you will get to each and every post:

Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *