Veganska proteiner, recept & utmaning

Jag har en utmaning till dig med recept och veganska proteiner. Antar du utmaningen?

Idag bjuder jag på veganska proteiner, recept & utmaningar. Jag är själv inte 100% vegan, men jag gillar ändå att äta mycket av den typen av kost. Dock föredrar jag ren vegansk kost & inte den syntetiska snabbmaten man kan köpa som är vegansk. Att vara vegan är faktiskt inte så svårt som det verkar. Jag hoppas att jag kan inspirera dig genom just dessa inlägg.

veganska proteiner

Här kommer fyra av mina favorit inlägg för att inspirera dig ang vegankost & proteiner:

Kärlek Maya


Today I want to inspire you with four post abut Vegan food. I have recipes, challanges & vegan protein sources. 

How do you get proteins as a vegan?
Vegan beetroot salad with quinoa
Sweet potatoe pasta & pesto with raw juice
Challange – Eat at least one vegan meal a day

Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *