Tre rawfood glassar perfekta för sommaren

Nu är sommaren i full gång och suget efter glass är stort. Här nedan har jag listat tre av mina favorit rawfood glassar, som jag ofta äter under sommaren. Dels en som du lätt kan göra själv, men öven två som du kan köpa ute när du är i farten.

rawfood glass

Denna rawfit glass har jag lagt ut mer än en gång på bloggen tror jag, men det är för att den är såååå god och jag kan ite förstå hur enkel den är att göra. Du bara måste testa!! Grunden är banan och sedan kan man nästintill “freestyla” hur man önskar men smaker. Receptet hittar du här fina! Enjoy!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lily & hannahs rawfood glass gjord på cashew nötter är helt magisk och den finns i några olika smaker, men choklad är helt klart min favorit. Denna glass kan du köpa i de flesta matbutiker och det finns även i stor pak ifall du vill frossa hemma medan du tittar på film. Måste provas!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sophies raw pinn glass. Ordet som kan beskriva denna glass är OMG! Den är så krämig, smakrik och nyttig att det nästa inte är sant. Jag är helt beroende och vill äta den hela tiden. Vanlig glass släng dig väggen för rawfood glass är det nya! Sophoes raw finns på paradiset i Sthlm och några andra få butiker. Varning för att bli beroende!


Sorry you guys but this time you have to use google translate!
Happy summer kisses

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *