Min fasta är slut och jag vill fortsätta…

I söndags slutade min halvfasta och jag vill fortsätta… Känns lite trist för all mat var otroligt god och det var mycket skönt att ha maten klar varje dag.  Dock måste jag säga att jag lärde mig massor eller det blev en påminnelse och litet uppvaknande gällande vad mat faktiskt gör med vår kropp. Jag visste ju redan att det är skillnad på mat och mat, men fick det verkligen bevisat svart på vit efter förra veckan.
Under en fasta äter man ju mindre och dricker oftast mera vätska. Jag tränar ju ganska hårt och var lite rädd för att tappa energinivån, men icke och det var för jag fick i mig rätt typ av näring för min kropp. Bra mat med bra näringsinnehåll är A och O. Så definitivt kvalitet på mat över kvantitet på mat som är viktigast. Äter man helt enkelt rätt näring för sin egen kropp, som stimulerar alla sinnen kan man fungerar optimalt i alla lägen. Jag åt dessutom nästa helt veganskt och det brukar jag inte göra annars. Intressant!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jag vloggade hela veckan och kommer klippa ihop till en eller kanske två videos som förhoppningsvis kommer publiceras i slutet av denna veckan. I min video kommer du får se allt jag åt och förklarat vad jag åt. Hela menyn är genom tänkt och noga ihopsatt.
Vill verkligen komma igång med min youtube kanal och få ett flöde. Jobbar på det och behöver komma in i att klippa regelbundet bara. Det går inte på 5 min utan tar flera timmar så därför jag inte får igång det hela.

Hur som så kanske denna videon kan vara lite av ett startskott för flera videos i följd. Det återstår att se. Håll utkik i alla fall efter videon som kommer inom några dagar. Så länge kan du inspireras av bilderna ovan och all god mat jag fick äta förra veckan. Stor kram och ha en fin dag. Puss Maya


 

Yesterday my half-fast was finished which feels a little sad because all food was incredibly good and it was very nice to have the food prepared every day. However, I have to say that I learned a lot or it became a reminder and little awakening about what food actually does with our body. I already knew that there is a difference between food and food, but I really got it proved after last week.
During a fast, you eat less and usually drink more fluid. I exercise pretty hard and was a little afraid of lacking energy, but there was no problem, and that was because I got the right kind of nutrition for my body. Good food with good nutritional content is so important. So definitely the quality of food over the quantity of food is most important. If you simply eat the right nutrition for your own body, which stimulates all the senses, you will function optimally in all situations. I can really recommend doing a fast. It will benefit your health a lot. A great hug and have a nice day. Kiss Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *