Jag är äntligen tillbaka!!!

Precis som rubriken skriver så är jag äntligen tillbaka & jag har börjat träna igen. Alltså känslan när träningen äntligen ger mig energi & jag blir inte ett vrak efteråt, där jag bara vill sova trots magen full av bra mat. För så har det varit för mig sedan mars, då jag blev sjuk samt hade ångest typ hela tiden. Jag skrev ju ett inlägg om hur min status har varit den senaste tiden (läs här) & många kände igen sig. Det är så häftigt för sedan jag skrev & var öppen har iprincip allt släppt… så coolt & nu kändes träningen också peppande, motiverande & bara sååå bra. Jaaaaaaa! Alltså vikten av att vila när kroppen säger vila, kan jag inte tjata om nog. Vila för guds skull, vila människor!

elevator-lunge

Jag har de senaste tiden tränat Be.core 2 ggr & Barrys en gång. Det är inga lätta tränigsformer & kroppen har sagt ja tack & den vill ha mera. Jag är så lycklig & tacksam. Håller alla tummar, tår & peppa med mig inför att det fortsätter så här. Hur mår du & tränar du något eller kanske är du i samma sists som jag? Skriv gärna & berätta i bloggen eller på min instagram @mayanestorov. Kärlek Maya

Bild tagen av Anna Korsgren


 

Just as the title says, I’m back & I’ve started working out again. The feeling when exercise finally gives me energy & I am not a wreck afterward, where I just want to sleep despite my belly being full of good food. It has been like that for me since March when I got sick and had anxiety all the time. I wrote a post on how my status has been recently & many people recognized themselves. It’s so awesome because since I wrote about my feelings & was open everything has basically been better. It’s so cool & now my workout felt great & motivational. Yaaasss! The importance of resting when the body says rest, I can not say that enough. Rest for God’s sake, rest people!

I have recently been training Be.core 2 times & Barrysbootcamp once. These two are no easy workouts, but my body has said yes please & it wants more. I’m so happy & grateful for that. Friends hold all thumbs for me & pray that it will continue like this. How do your status? Are you working out? Please tell me. Write all about your story on the blog or on my Instagram @mayanestorov. Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *