Årets hälsobloggare 2017 – wow jag är nominerad!

Alltså glädjetjut & tårar! Jag är nomernad till året hälsobloggare 2017 – Du kan rösta här finaste du – klick!

Detta är sååå stort för mig & när jag läste mailet i affären i går höll jag på att gråta. Det är sant! Efter allt hårt arbete jag lagt ner i många år & all support från dig har jag äntligen chansen att tillsammans med just dig vinna detta fina pris. För det är tackvare dig som jag älskar det jag gör & varje dag vill jag fortsätta att inspirera. Vill du också att jag fortsätter med det jag gör & känns det rätt för dig skulle jag bli ortoligt glad om vi kunde ta hem detta tillsammans. Du kan rösta här – klick! Kärlek Maya

Bild Aboutthatlook.com

mayanestorov

mayanestorov


 

 

Joyful Jumps & tears! I am nominated to be The health blogger of 2017 – You can vote here for me – click!

This is sooo big for me & when I read the mail whilst shopping yesterday I was almost crying. It’s true! After all the hard work I put in for years and all the support from you, I finally have the opportunity to win this great price together with you. Because its thanks to you, I love what I do, and every day I want to keep inspiring. Do you also want me to continue with what I do & if it feels right to you I would love if we could win this together?. You can vote here – click! Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *