Raw glass i stora lass!

Häromdagen smakade jag Sophies raw glass och jag  kan bara säga OMG! Den är ju helt gudomlig och jag önska att jag just nu i denna stund när jag sitter här hemma och skriver detta inlägg skulle ha frysen full.

sophies raw

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den som jag åt här är sandwich goes cookies och var verkligen en kaka/glass i ett. Att man kunde göra raw glass så lik “vanlig” glass visste jag inte. Jag ser så fram emot att prova resten av hennes glassar och hoppas att jag tycker om dem Lila mycket.
Då det hör till att man under sommaren ska äta massvis med glass tycker jag att du ska välja raw glass och må gott i både kropp & knopp. 

Njut av sommaren fina. Puss Maya


The other day I found a yummy new rawfood ice cream by Sophies raw. It was sooo amazing and i wish I would have the whole freezer ful right now. 
I can highly recommend this rawfit ice cream so try it. You wont regret it! Kisses Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *