Enkla tips på hur du mediterar!

Hej finaste! Hur mår du?
Jag mår toppen för jag befinner mig just nu i Marbella och tar min PT licens. Det är intensiva dagar, men med hjälp av meditation som jag gör varje dag klarar jag det galant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du svårt att komma igång med din meditation? Då kan kanske dessa fyra tipsen, som jag delat tidigare kan hjälpa dig att bli mera mindful. Att meditera behöver inte vara så komplicerat och inte behöver det ta så lång tid.
Klicka här för att gå vidare och börja meditera redan idag!
Namaste Maya ♥


Is it difficult to get started with your meditation? Then maybe these four tips that I have shared earlier can help you become more mindful. To meditate does not have to be so complicated and does not need not take so long.
Click here to go ahead and start meditating today!
Namaste Maya ♥

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *