Handgjorda ekologiska teer med torkade nordiska bär

Godmorgon på dig!
Jag bara måste visa dig dessa sötaste små ekologiska teerna med torkade nordiska bär i. Det är otroligt fina & dessutom handgjorda från Finland, vilket känns lyxigt på frukost bordet. Det är sååå friska, smakrika & vackra. När det kommer till te är jag ganska kräsen för jag är lite av en samlare/finsmakare faktiskt. Har ett helt skåp i köket fullt av teer i olika smaker för olika tillfällen. Du kan ju förstå att dessa teer blev en must have för mig & jag blir lika glad varje gång jag ska göra mig en kopp, då det flyter runt små bitar av jordgubbar eller havtorn längst upp. Tycker inte du också att det är super mysigt att umgås över en stor kopp te??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Innan brukade jag tänka att te som te & så stoppade jag ner ett paket Lipton i varukorgen, men icke så är det inte. Visste du att alla teer behandlas olika beroende på om det ska bli ett vit, grönt eller rött te. Vissa teer är precis som frukt besprutade så jag skulle alltid välja ekologiska teer. Sedan bör man ha i åtanke att te är vätskedrivande samt en aning uppiggande så att man inte missar att dricka vatten även om man dricker te.
Om du är en te finsmakare precis som jag kommer du att älska dessa handgjorda teer. De heter Nord-T Arctic tea & finns inte på speciellt många ställen i Stockholm, men jag skulle spanat i deras hemsida. Skål & godmorgon med en god kopp tea. Puss & kärlek Maya


 

Good morning!

I have found these small little handcrafted teas from Finland with Nordic berries inside. They are so yummy so i juts had to show them to you. 
If you love teas you will love these. The are soo fresh, tasty & colorful to have on your breakfast table. The name is Nord-T Arctic tea & you should check out their webpage. Have a great morning & day. Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *