När man inser saker med sig själv…

Hej!! Alltså denna här veckan… den har varit en känslomässigvirvel. Insikter har vunnits, känslor har spillts & energi har balanserats. Lite flumigt skrivet kanske men det jag menar är att jag har fått så mycket insikter om mig själv och släppt en del rädslor som jag gått och burit på. Jag har tex inset att jag är den typen av människa som hela tiden är “kan själv” & gör allt själv. Denna egenskap visste jag redan i och för sig, men det jag inte visste var att jag tycker att det är jobbigt att ta emot osjälvisk hjälp utan att ge något tillbaka. Har verkligen fått det visa in my face denna veckan.

1557384_662647470462922_2372110_o

Det började med att pappa ringde från sjukhuset i slutet på förra veckan och berättade att han precis opererats & i sekunden att han berättade höll mitt hjärta på att stanna. Trodde ju att det var dags för honom att lämna jordelivet. Min sega pappa skrämde ju livet ur mig. Han är ju 82 (förvisso stark & pigg) & tror att han är 25 samt har mentaliteten “kan själv”. Hmm ja det är därifrån jag fått det. Nu är han hemma och har spikar opererade i sidan samt går på strikt rehabilitering. Nu kallar hans sig för sega & dum istället för seg & klok som innan. Seg är han. Precis som jag. Där fick jag första signalen av att jag bör sluta med att hela tiden kan själv & kanske öppna upp för hjälp. Tror det handlar om tilit. Jag har svårt att lita på att människor helt enkelt vill göra saker för mig helt utan baktanke. Jag har varit med om så mycket utnyttjande under mina dagar så är lite skadad. Dags att släppa på det nu & släppa in mera kärlek i livet.

Min onsdag började med att jag sovit enbart 5 timmar i sträck. Var sååå trött så att jag inte visste vad jag hette, men istället för att hänga läpp tog jag vara på att jag vaknade tidigt och försökte göra något av dagen. Allt började bra & jag kände mig produktiv tills jag pratade med en nära vän från skåne & vårt samtal slutade 1, 30 tim senare & tre insikter rikare. Alltså vårt samtal var super bra, men samtalet öppnade pandoras ask och massor av känslor kring tillit, ödmjukhet, trygghet svämade ut. När jag väl tömt lite blev jag ännu tröttare än jag varit innan. Försökte jobba, men var tvungen att lägga mig ner och mediterar & somnade 1 tim. Lite piggare blev jag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Sedan var det dags för mitt enda möte för dagen & det var med Sanna Ehdin från Dr Sanna. I sekunden när jag möte Sanna kände hon direkt att det var något som inte stod rätt till så hon började ge mig energihealing & det resulterade i ännu mera tårar & känslor. Istället för ett kort möte blev det nästan 3 timmar snack, möte & healing. Alltså vilken dag. Om inte det var nog fixade Fina Sanna mig på en energibehandling igår hos fantastiska Terri Kosmicki, som utför energiarbete, där hon går in och korregerar olika åkommor i din kropp med utgångs punkt från ditt energisystem. Jag vet, det låter lite flummigt, men wow vilken behandling. Kommer berätta exakt om min upplevelse i ett annat inlägg väldigt snart.

Du hör… den här veckan har varit utömning & uppgradering av hela mig. Att släppa på känslor gör mig sååå trött & sedan energi behandlingen av Terri på det. Just nu när jag skriver detta inlägget kan jag knappt hålla ögonen öppna. Det är sant… den ända jag kan tänka på är “inge mera dator, jag vill sova” hehe. Jag avslutar inlägget med insikter om att jag behöver släppa in människor med goda intentioner & fin energi som verkligen vill hjälpa. För det finns, men jag behöver bara tillåta mig att ta emot. För jag är värd att ta emot gåvor & det är du med. Alla kan vi själv, men det är ok att få hjälp. Nu ska jag sova. Puss & trevlig fredag. Kärlek Maya

Här kan du rösta på mig i årets hälosblogg – klick!


Hi you! This post is soooo long. Sorry put no transaltion today. Se you tomorrow love. Kiss Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *