Ingen konkurrens för det finns ingen som jag!

Ingen konkurrens, för det finns ingen som jag därför kan ingen vara den jag är. Precis så är det och det gäller alla på denna jord. Jag önskar att framför allt tjejer kunde börja älska sig själv mera och sluta jämföra sig med andra. Alla borde istället börjar titta på sig själva och sin egen “unikhet”. För alla har vi något unikt och det är endast med sina egna unika egenskaper man kan lyckas till 100%. #iamempoweredwomenmindset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto Aboutthatlook.com

Jag har aldrig varit rädd för att dela med mig av min framgång för det finns ingen som kan göra det jag gör bättre än jag själv. Dock är jag sparsam med vem jag delar saker till. Många kvinnor lider tyvärr av avundsjuka och missunsamhet pga mindervärdeskomplex. Faktum är att alla kan lyckas om man hittar sin egna personliga och unika väg. Så länge jag följer min egen intuition till vad jag ska göra kommer jag alltid lyckas. Att inspireras av andra till att hitta sin väg är otroligt fint, men i slut ändan så behöver man göra det till sin grej. Allt annat kommer aldrig bli 100% autentiskt och sant. Det kommer märkas att du inte är dig själv. Man är ju född till den man är och det finns ju en anledning till det. Lär dig att älska hela dig själv och vara stolt över alla sidor av dig själv.

Jag har tex alltid haft en väldigt stark vilja, fokus, drivkraft och en väldigt stark energi. Det är så jag är skapt och jag är otroligt stolt över mig själv. Jag har gått en lång väg för att komma ditt och inget har bara blivit, utan jag har arbetat hårt med mig själv för att komma i djupare kontakt med mig själv. Jag har själv skapat mitt egna empowered mindset. Allt mitt hårda arbete har gjort att jag inte kan eller aldrig kommer att ändra mig för att andra ska tycka om mig. Faktum är att ingen ska behöva ändra på sig för att passa in, utan enbart utvecklas för sin egen skull. Gå din väg oavsett vad andra säger eller tycker. Andra människor åsikter om dig är helt irrelevant. Kom ihåg att det är endast deras egna begränsningar som de försöker projecera på dig. Nyckeln till framgång är att arbeta med sig själv, lär känna sig själv och bestäm vem man vill vara. Du bestämmer och sedan fortsätter du på den vägen tills du väljern en annan väg att gå. Kom ihåg att man också får ändra på sig när man vill.

Låt aldrig någon annan dämpa ditt ljus för då gör du världen en otjänst. STÅ STARK I DITT LJUS!

Jag ser dig och älskar dig / Maya


There is none like me, therefore, no one can compete with me. This applies all over the world. I wish, above all that girls could begin to love themselves more and stop comparing themselves with others. Everyone should instead start looking at themselves and their own “uniqueness”. Because all of us we have something unique and it’s only with your own unique qualities you can achieve 100%.

I’ve never been afraid to share my success because nobody can do what I do better than myself. Everybody can walk the same way & we really do not compete with each other because I will always be I. As long as I follow my own path & intuition to what I should do I will always be successful. Many people think that if you share your success, you will lose it or someone else will succeed better, but it is rather the opposite. Sharing is strength, love, happiness & success. I love to see others succeed & I am pleased to push others to success.
everyone one is born to whoever they are & there is a reason for that. So why not love the whole you & be proud of who you are. I have always had a very strong will, focus, drive and a very strong energy.  I’m created that way & but unfortunately I’ve noticed that not all people can handle that. However, I am who i am & I can not or will not change myself for others to like me. No one should have to change to fit in. Rather on the contrary, we should all be unique & instead be strong in that. I will do that & do not let other people’s insecurity disturb my strength and glow. Never let anyone else dim your light, because then you are not doing the world a favor. Dont care what other people think or feel. STAY STRONG IN YOUR LIGHT!

Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *