Idag firas min födelsedag! ♥

Alla har vi en dag som är tillägnad oss, vår födelsedag, och idag är min dag. Wiiihhooo min födelsedag! 
Det ända som känns konstigt idag var att min mamma som i 33 års tid har ringt mig varje födelsedag kl 07.59 (jag föddes då) inte ringde idag, då hon tyvärr gick bort i somras i cancer. Just detta slog mig sent igår och då kändes verkligen tomheten, men jag är otroligt tacksam för att hon givit mig liv. Så, idag vill jag dela min dag med henne och säga tack till livet och allt fantastiskt jag fått uppleva hitintills. Tacksamheten är stor! Massor av kärlek ♥

Fodelsedag maya nestorov


 

Wiihhooo! Its my B-day today ♥
I am going to celebrate my 34 years. I am grateful for life and everything that it has to offer.
Lots of love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *