Färgade och klippte mig på Clean Organics

maya nestorov
maya nestorov
maya nestorov
maya nestorov
maya nestorov

Förra veckan var jag hos min fantastiska frisör Nina på Clean Organics Kungsholmen. För dig som inte känner till Clean Organics så är det en eko frisör med bara rena och snälla produkter för håret och när man färgar.
Jag har gått hos en “vanlig” frisör innan och jag tycker att resultatet hos Clean Organics blir absolut lika bra och mera skonsamt. Känns bra att veta att jag tar hand om mig själv, men även inte spolar ut giftiga ämnen i naturen.
Jag brukar ju färgar håret vinrött och så gjorde jag även denna gången och blev jätte nöjd, även min klippning blev toppen. Tack Nina!
Produkterna som Nina använde var bl.a Maria åkerberg shampoo och balsam, less is more leave-in balsam och myhavtorn hårolja i topparna. Du hittar många av produkterna i vår shop, se relaterade produkter nedan!

Min hårupplevelse hos Nina var trevlig & avslappnande. Jag älskar deras massagestolar, som man ligger i när man får håret tvättat. Ser fram emot nästa gång!

Nu är det dags för dag två på Sthlm Beauty week. Trevlig tisdag fina du. Kramar Maya


Last week I visited with my wonderful hairdresser Nina at Clean Organics Kungsholmen. For those of you that are not familiar with Clean Organics, I can can tell you that it’s an eco hairdresser with only clean and gentle products for your hair.
I have been going to a “normal” hair stylist before and I think the result from Clean Organics is absolutely as good and also even more gentle. Feels good to know that I can take care of myself, but also know that I am not flushing out toxic substances in nature.

I color my hair burgundy and I also did that this time and I am very happy with the result, even my hair cut was great. Thanks Nina!
The products that were used by Nina was Maria Åkerberg shampoo and conditioner, less is more leave-in conditioner and Myhavtorn hair oil on my ends. You’ll find many of the products in our shop, link below!

My hair experience was nice and relaxing. Looking forward to next time!
Now is time for day two at Stockholm Beauty week. Hugs Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *