Bli av med sorger och besvär – Så här gör jag!

Vilken söndag jag har haft idag! Min inre rensning fortsätter och idag har jag träffat min naturterapeut igen, som sist behandlade mig med frekvensterapi. Det inlägget hittar du här.
Sist öppnade hon upp mina blockeringar för att all min tunga och negativa energi skulle komma upp till ytan. Det kan jag säga att den gjorde… Jag var hos henne i onsdags för en vecka sedan och redan dagen efter började jag ana ugglor i mossen. Med det menar jag att sakta men säkert började mina inre känslor att krypa på och under hela förra veckan grät jag varje dag över någonting. Jag har inga problem att gråta och kan göra det någon gång då och då, men känslorna som jag grät ut var verkligen känslor som jag hållit inne på länge. En del kopplade till min mammas bortgång.

Maya Nestorov

Det var mycket skönt att få komma tillbaka till Ann-Christine idag, för att nu rensa bort och tömma min sorg eller negativa energi som kommit upp till ytan. För det har verkligen varit en tung vecka, då jag känt all smärta som jag burit på långt inne. Det Ann-Christine gjorde idag var att ge mig andlig vägledning & frekvensterapi, som efter 3 h behandling gav mig en lättare hjärta.
När jag kom till Ann-Christine idag, var jag gråtfärdig och min första timme använde jag många näsdukar. Andra timmen började jag känna klarhet i det hela och sista timmen var bröstet helt plötsligt lättare och hjärtat inte så tungt. Du vet när man är ledsen och sorgsen, då kan man lätt kännas sig tung och andas långt upp. Precis så kände jag mig när jag kom till Ann-Christine eller egentligen hela veckan, men när jag lämnade henne kunde jag knappt hålla igen min glädje. Jag skuttade hem med lätta fötter.

Det är svårt att beskriva vad Ann-Christine gjort, men jag kan verkligen rekommendera att besöka henne ifall du vill lätta på sorger och besvär du har inom dig, som hindrar dig från att leva det liv du önskar. Då min tro är att vi har en andlig kropp är det minst lika viktigt att ta hand om den som att äta hälsosamt eller träna.
A-C Bodylife hittar du här om du är nyfiken på vad Ann-Christine kan göra för dig

Nu är det dags att sova för imorgon är det Sthlm Beauty week, du kommer väl!? Kramar Maya


Hi you guys!
Sorry, but you have to use the translation tool this time.
Kisses Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *