Finn lyckan & hitta glädjen – jag hjälper dig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitt i min livskris, mitt i mitt eget personliga kaos för många år sedan, dök boken “The secret” upp i mitt liv. Jag överdriver inte när jag säger att den kom som ett ljus från klar himmel, som att mina änglar visste att jag behövde den som mest just då.
Att jag skulle tycka så om boken idag visste jag ju inte då när jag började läsa den, men idag kan jag verkligen säga att det var bl.a den som jag fick mig att vända mina tankar och började fokusera positivt igen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

För er som inte känner till denna boken eller böckerna idag, då det finns några stycken av dem, så kan jag beskriva dem kort. The secret är en bok som skriver hur du genom tacksamhet, önskningar, tankar och känslor kan styra ditt eget liv och leva som du vill. Man kan säga att jag lever efter just den principen – tacksamhet, positiva tankar och känslor, eller vad säger du? 😀

Att utveckla sig själv på djupet och komma närmare & närmare sitt sanna jag är något jag brinner för och tycker är nödvändigt för att vara den bästa versionen av mig själv. Dessa böckerna har givit mig många verktyg, som jag dagligen använder för just detta ändamål. The secret, Magin och hjälten är tre böcker jag verkligen rekommenderar alla att läsa om ni vill finna lyckan & hitta glädjen!

Här hittar du fler tips och trix för att finna inre lycka:
– Vad är viktigt i ditt liv? Här är listan du vill göra
– Förändra ditt liv till det hälsosamma – Mina steg
Hur jobbar du på din inre lycka idag?

Du kan skapa ditt eget liv glöm inte det! Kramar Maya ♥


Personal & inner development is passion of mine and something i do on a daily basis.
Some years ago when I found myself in a bad place in life I found a book called The Secret. This book was my rescue at that time, from a lot of negative thinking. Today I live by it a 100% and its my bible.
Gratitude, dreams and positive thinking is something I practice daily and it all come from The secret. So, this book I can highly recommend everyone to read. 

Dont forget that where ever you are in life you can always find your way out. Hugs Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *