Tillbaka från semestern & redo att släppa det förflutna!

Haj Haj, som man säger på skånska! Nu är jag tillbaka från min lilla mini semester nere i mitt hemlandskap Skåne. Jag märker efter en tid bland skåningar att jag får mycket grövre skånska. Ibland kan jag till och med driva lite med min egen dialekt. Det är faktiskt rätt roligt och det gör vi i Skåne ganska mycket.

mayanlycka-2

 

Min Skåne resa har inte bara varit ren semester det ska jag erkänna utan jag har mött många gamla känslor kopplade till min barndom. När jag säger mött gamla känslor syftar jag på att jag har vistats på en del platser & mött en del personer som är kopplade till min uppväxt. Dessa möten & platser har fram bringat starka känslor i mig som tydligen behövde komma upp. Har haft en del ångest faktiskt, men det är helt okej för denna typen av känslor får också finnas till. Ja, det är fruktansvärt jobbiga att känna, men också en del av livet. Att må dåligt är inget farligt så länge man inte tillåter dessa känslor att vara för länge inom en.
Jag visste när jag åkte ner till Skåne att detta skulle hända. Jag hade det på känn & därför har jag inte velat blogga, utan bara möta det som kommer upp inom mig. Att ta hand om gamla känslor som ligger och stör mitt positiva energi flöde är viktigt för mig. Är det något jag lärt mig under åren så är det att inte låta känslor ligga kvar och gro inom en. Det kan ge en rad massa negativa känslor & göra en fysiskt sjuk. Inte minst min mamma var ett exempel på det.

Jag vill kickstarta denna veckan med att påminna dig om att inte glömma ta hand om ditt inre lika mycket som ditt yttre. Stanna upp och känn efter hur du mår. Mår du bra & livet är på topp fortsätt med det du gör nu. Mår du dock inte bra så fundera och fråga dig själv vad det är som inte känns bra. Ta hjälp av någon som kan ge dig perspektiv. Ibland kanske man bara känner sig irriterad och på fel plats, men inte riktigt vet varför. Det är då man behöver stanna upp & reflektera. Prata med någon som förstår dig & börjar jobba med dina känslor. Släpp på det gamla & bli den bästa versionen av dig själv. Vi ses imorgon Kärlek Maya

Affirmation – Jag är öppen för att läka mina känslor när jag tillåter mig att känna dem. 


 

Hi, beauties! I am back on track after my vacay!
Now I am back with posting every day so stay tuned on the blog. Se ya tomorrow with a new post. Kisses Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *