Varning!! Inre själslig rensning pågår…

Just nu är jag inne i en dimma av inre själslig utrensning. Jag spiller mycket tårar och en del smärta känns, men i slut ändan mår jag bara bättre och bättre för varje dag. Det är dags för gammal energi, sorg eller negativ energi att lämna mig & min kropp för att ny energi och nya möjligheter skall komma in i mitt liv. Saker och ting som inte längre skall finnas i mig och runt skall bort. Det kanske låter lite flummigt, men det innebär att jag rena mig själv på alla plan genom att rensa bl.a människor runt mig, detox kost, healing, medial vägledning, kinesologi och naturterapi & frekvensterapi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Healing – Där mediterar jag dagligen och försöker gå in i mig själv varje gång och tänka på sådant som har gjort ont eller gjort mig arg innan. Jag tänker bara kärlek och positiva tankar för den personen eller till den händelsen. Det är ett sätt att läka det du känner och få den händelsen att lämna dig.
Rensa bland människor – Att göra en detox bland människor runt dig skulle jag säga är nyttigt och bra. Låt dem gå och öppna upp för nya att komma in.
Detox kost – Jag äter ren mat som jobba med min kropp istället för mot den. Mycket grönt och lätt smällt. Inte för mycket fibrer, kolhydrater eller mycket kalorier. Jag äter mig mätt på lätta proteiner och bra fetter. Äter istället fler gånger och mindre samt dricker mängder med alkaliskt vatten och tar kosttillskott för att hjälpa min kropp läka det som skall läkas.
Medial vägledning – Jag har en tjej som jag brukar prata med som heter Linda Lindre och driver Själenskraft. Hon är otroligt duktig och är alltid spot on på vad jag behöver. Hon ser allt i mitt liv och kan ge mig vägledning i frågor samt situationer som jag behöver rensa i. Ni hittar mera om Linda här!
Kinesologi – Som du säkert har läst besöker jag min kinesolog Pernilla Carrier på kaptensgatan ca var tredje månad just nu. Hon ger mig massor av hjälp och har gjort så att min kropp verkligen läkt sig själv och fortfarande gör. Tackvare Pernilla har jag hittat Friwyas fantastiska delvis ekologiska kosttillskott, som jag bara älskar och det ger mig otroligt bra energi. Du hittar till Pernilla här!
Naturterapi & frekvensterapi – För någon vecka sedan besökte jag Ann-Christine från A-C Body Life, som har bl.a något som heter frekvensterapi. Ann-Christine gör en scans och mäter frekvenser, där hon kan behandla bl.a kemikalier/ tungmetaller, virus, bakterier, parasiter, mögel, svamp och maskar. Du hittar till Ann-Christine här!

Du kan ju förstå att allt detta satt igång en process hos mig och nu jäklar ska allt som inte ska vara kvar i mig och mitt liv bort. Jag är på god väg i min rensning och kan verkligen rekommendera dig att prova något av det jag gör.

Nu ska jag ut och njuta av solen strax för det är dags att klippa & färga mitt hår hos Clean Organics. Stor kram Maya


Hello! How are you?
I am great, but my soul is taking a bitting. No just kidding, but I am in a haze because I am cleansing my soul from deep within. I am meeting healers, coaches, detox with food, detoxing people around med and also trying something called frequency terapi. Its all making me cry very hard, but all my pain that is stuck within me is finally leaving my body for new energi to come in. It all very powerful and i ca really recommend it. 
Above you can find all the links to the different people I have been going to. They are all really good at what they do.

Prioritize yourself and cleanse whatever is necessary for you – people, food or yourself! Big hug Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *