Att uppleva känslor

Jag är väldigt transparant i mina sociala medier ang vad jag går igenom. Jag skriver öppet både på instagran, facebook och har även här nu på bloggen börjat beskriva hur jag mår emellanåt. Det är så jag vill ha det. Jag vill vara öppen och dela med mig om allt positivt som händer, men även allt “negativt” som jag upplever. Egentligen gillar jag inte att kalla det negativt för mina smärtsamma känslor, min ångest är inte något som är dåligt. Ja det kallas dåliga känslor, men är egentligen indikationer på att jag inte lyssnat tillräkligt samt en vägvisare på vilket håll jag bör gå. Jag lyssnar och välkomnar allt samt ska försöka att dela med mig av så mycket jag kan…

mayarod

Jag har under flera år medvetet arbetat med att möta mig själv på djupet. Jobbat stenhårt med att se alla mina sidor och framför allt de “negativa, som jag helst vill springa ifrån. Det vill nog alla göra. Jag har gjort flera stycken alternativa behandlingar och gått i många års healing terapi för att gräva fram och bearbeta mina trauman.
Varför har jag gjort det? Det är för att jag vill lära känna och se mig själv så tydligt som det bara går. Ja vill veta mina styrkor och svageheter. Förstå mig själv på djupet. Endast då kan jag vara mig själv sann, sprida sann inspiration och vara den bästa versionen av mig själv.

Jag är ju så klart inte klar med min resa. Det blir man aldrig, men jag har skalat av MÅNGA lager av min lök och oj vad det har gjort ont. Mycket ångest har jag upplevt och mycket tårar har jag spilt. Jag har inset att jag är en extremt högkänslig människa, med mycket känslor och ångest är en dem känslorna som jag upplevt många gånger. En annan sak som jag även lärt mig är att det är helt ok att uppleva alla typer av känslor. Det är ingen sjukdom att uppleva känslor. Det är inte farligt att känna ångest eller “negativa” känslor. Dock kan det vara extremt överväldigande, otroligt tuff. I know för jag har upplevt det. Jag är ett levande bevis på det. Det är en del i att vara människa att känna och något som jag tycker att vi alla borde vara mycket mera öppna om. Alla känslor bör vara tillåtna, men uppmärksammade.

Mina känslor är min superkraft. Mina lägsta stunder har gjort att min kärlek även kan svämmar över. Det är tackvare mina smärtsammaste stunder, som jag kan ha en sådan enorm glädje och hög energi. Allt är inkluderat i att vara människa.

Photo aboutthatlookHi lovely! This post is super long so please for this time use the translation tool on the page. A big hug Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *