Event med rawfood bageriet Unbakery!

I fredags var jag på ett event med Smilling & Unbakery (gamla Gott by Malin) för att få höra om Smillings produkter & deras hållbarhetstänk samt få baka rawfood bollar. You all know I like that! Ja rawfood är lite av min passion ju så det var givet att jag tackade jag till det & alltid lika trevligt att träffa Malin Hernström & de andra tjejerna.

Maya Nestorov (1)

mayanestorovrawfood-7

smiling_frukost8_591978139606ee1b105906b6

mayanestorovrawfood-4

mayanestorovrawfood-2

Under eventet fick vi instruktioner av Malin hur vi skulle göra våra rawfood bollar enligt Unbakeru´s tänk. Alla bollar skulle vara lika stora & vi fick vara kreativa med smaker, konsistens samt utseende. Bilden ovan är våra bollar med hallon i. Fina va!? När jag säger våra så syftar jag på mig, Petra (marathon Petra) & Alexandra Kamperhaug. Bra team – bra rawfood bollar!
Även om jag är rawfood entusiast och har hållit på med rawfood ett tag så lärde jag mig massor under eventet. Man blir aldrig klar i att utvecklas & ingen kan vara bästa direkt eller hur?. High five för utveckling!

Tack för för allt kul Malin & Smilling. Lets do that again! Kärlek Maya


 

Hi Lovely!
Last friday I attended an awesome event with Unbakery (rawfood bakery) & Smilling (nuts & eco juices). It was so much fun & we got to make our own rawfood bliss balls & you know I like that. The pic above is of our balls that I made together with to girls. I do not often go on this events, but when I do from time to time I really enjoy myself. So, thank you to Smilling & Unbakery Malin Hernström. Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *