Alkoholfritt ekologiskt bubbel!

GOTT NYTT ÅR!
Nu har vi möjligheten att vända blad och skapa ett helt nytt kapitel i vårt liv. Jag är taggad och kommer fira in det nya året med alkoholfria ekologiska goda bubblor.

Alkoholfritt ekologiskt bubbel!
Alkoholfritt ekologiskt bubbel!
Alkoholfritt ekologiskt bubbel!
Alkoholfritt ekologiskt bubbel!
fullsizeoutput_20d4

Förutom att skåla in året, äta god mat kommer jag att sätt viktiga intentioner inför det nya året. En dream board fast du skriver ner allting istället för att sätta ihop bilder. Det är super enkelt att använda och jag tycker definitivt att du ska prova det.
Bara så att du vet så är detta inlägg inte i samarbete med Goddryck, utan en ren rekommendation till dig som inte vill dricka alkohol.

Godryck mousserande finns i två sorter. En rose bubbel och en vanlig bubbel. Båda är verkligen goda och perfekta som alternativ. Ska jag vara riktigt ärlig så har jag aldrig varit ett fan av de alkoholfria alternativen som finns på systemet idag, men när jag hittade dessa två fick jag exakt vad jag önskade.

Skål på dig och ett innerligt tack till att du dag in och dag ut följer mig på mina sociala medier. Jag är såååå glad över att just du väljer att stötta, gilla & dela det jag gör. Hoppas vi får många år tillsammans. Massor av kärlek & ett stort skål från mig. PUSS!


Hi beautiful you!
Now we are on the last day of 2016 & going on 2017. It’s going to be a magnificent year & I cant wait to start creating my own future.
Since I am not a fan of drinks or heavy liquor I will for this year make a toast with a bubbly wine that is ecological & free from alcohol. The best thing is that it still taste as a regular bubbly wine, but its alcohol free. Great! 

You can buy this bottle in Sweden & i dont know if you can find it abroad. Maybe soon! 
So, stay light on the drinks or just choose alcohol free options. Happy new years & thank you for following me.
Hope to stay in touch next year to. Big hugs & lots of love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *