Emotional code – jag har provat!

Att detoxa kroppen med speciell kost är ju allmänt känt och något som många utforskar, men att “detoxa” själen från känslor, negativa mönster, känslor & energi som gått i arv samt trauman man själv har dragit på sig genom livet upplever jag är något nytt för många. Egentligen är det inte något nytt & man har gjort det länge länge genom verktyg som tex yoga & meditation.
Att rensa ut gamla känslor borde vara lika vanligt som att sova & äta, men jag upplever fortfarande mycket fördomar kring just detta. Jag är här för att spräcka fördomarna och visa att det är fullt möjligt att rensa känslomässigt med enkla medel. Jag har provat en av dem – Emotional code.

Emotional code är något jag har gjort vid två tillfällen hos mina fantastiska kinesologer på kliniken Behandlingsteam Pernilla Carrier. På klinikens hemsida beskrivs Emotional code så här:

“Stärker och balanserar dig känslomässigt, mentalt och själsligt. Allt levande vibrerar i en specifik frekvens. Känslomässiga och negativa blockeringar har en låg frekvens vilket stör vår energikropp och kan leda till sjukdomar, fysisk smärta, ångest och depression m.m.
The Emotion Code är en behandlingsform som frigör lagrade känslomässiga blockeringar som stör vår energikropp. Allt vi erfar i livet lagras i våra minnesceller och med Emotion Code medveten görs dessa förträngda och inkapslade känslor.”

Jag var på Emotional code för ca en veckan sedan hos Malin & wow vilken effekt det gav. Redan efter behandlingen när jag satte mig upp började mina gamla känslor sakta sippra ut ur mig & tårarna föll. Jag blev paff och hade förväntat mig att det skulle fungera men inte så snabbt. Underbart tänkte jag & tackade Malin för min behandling och gick hem. Dagen efter vaknade jag med känslan av många av de känslorna som Malin hittat i behandlingen, vilket var depression, nedstämdhet & oro.
Låter det hemskt och skrämmande? Visst är det inte kul att känna sådana känslor, men det är också en del av livet & i detta fall visste jag att det hade med behandlingen att göra. Emotional code hittar känslor som ska bearbetas, tar upp dem till ytan & sedan gör kroppen resten genom att rensa ut på olika sätt. I mitt fall mådde jag dåligt & lite tårar spilldes varje dag fram tills igår när jag tömde ut allt som var kvar. När jag pratar om att jag tömde ut allt menar jag att jag stor grät från botten av mitt hjärta i ca 30 min tid. Var helt förtvivlad & kunde inte hejda det. Hela upplevelse var fantastisk helande.

Malin har hjälpt mig massor med att rensa ut. Jag är oehört tacksam över det.
Idag vaknade jag 10 kilo lättare i kroppen, sprudlande av energi, kärlek, glädje & positiva känslor. Idag är den senaste veckans känslor som bort blåsta & jag mår bättre än någonsin. Så häftigt tycker jag. Det är lika viktigt att jobba med att rensa i sin själ, som att rensa sin kropp med kost. Emotional code kan jag varmt rekommendera, då det är en mjuk behandlingsform som passar alla som önskar läka sitt emotionella bagage och leva livet fullt ut. Kärlek Maya


Hi lovlies!
Its a loong post today so please use the translation tools on our webpage further down. 
Hope thats ok, sorry! Kisses Maya

Follow:
We are in this together so please share:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *