Vad jag äter under en dag + recept!

Hej på dig denna onsdagsmorgon!
Jag har ju genom åren lagt ut otroligt många recept på vad jag äter så jag tänkte varför inte göra en “vad jag äter under en dag”. För allt jag lägger ut i bloggen är sådant som jag äter på riktigt hemma. Scrolla ner för tt se vad jag äter under en dag samt alla recept till varje rätt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denna smoothie bowl är något jag äter just nu nästa varje morgon då jag går Wildfit programmet. Denna smoothie kallas för alkalisk smoothie bowl & innehåller mycket grönt med en hint av äpple. Den är ganska hardcore, men mycket bra då du får i din massvis med grönsaker. Receptet hittar du här!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min egna Ramen nudel soppa har jag varit besatt utav hela hösten & vintern. Jag är en person som ofta fryser mig igenom hela vintern. Jag bär raggsockar och fleece typ fram till slutet på maj. Min matiga & grön ramen soppa till lunch är lite som jag är god, hälsosam & värmande. Haha! receptet hittar du här!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enklaste & smarrigaste mellanmålet/snackset är dessa raw spring rolls med sesam dressing som är to die for. Jag har också en “hang up” på dessa rullar, som jag har fyllt med grönsaker. Du kan egentligen fylla dem med vad som helst. Det är bara att freestyla & låta smaklökarna styra. Receptet hittar du här.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Slutligen till middag, men kan också ätas till lunch, är min pizza gjord på blomkålsbotten. Den är god, full av grönsaker & mätande. Det viktiga är att dricka mycket vatten då blomkål kan vara tung för magen att äta i sådan stora mängder på en och samma gång. Vatten löser dock allt! Receptet hittar du här.  Kärlek Maya


 

What I eat in a day!
I have posted so many awesome & yummy recipes during the last couple of years. These recipes are meals that I eat in my every day life so why not make apost of what I eat in a day.

Breakfast – Alkaline smoothie bowl
Lunch – Ramen noodle soup
Snack – Raw spring rolls with sesame sauce
Dinner – Pizza with cauliflower

Hope you will enjoy all the recipes! Kisse & love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *