Tacksamhet – magiskt mantra!

“I am deeply grateful for each experience life brings me”

Svensksommar måste vara den bästa sommaren i hela världen. När värmen träffar Sverige och solen skiner flera dagar sträck så lever vi svenskar på ett helt annat sätt. Tänk om vi alla kunde ta med oss en del av de här underbara känslorna och tankarna vi får när sommaren kommer till resten av året. Vad annorlunda saker och ting hade sett ut då… eller?

Todays attitude of gratitude is…

  • Att sommaren och det fina vädret kommit till Sverige
  • Att jag har en fin tid att se fram emot med sol, bad, värme och skratt
  • Att jag har massvis med skoj att se fram emot jobbmässigt
  • Att jag har möjligheten att arbeta tillsammans med Malin Nylen och The B.A.B.Y. Network
  • Att jag har friheten att arbetar var jag vill och när jag
  • Att livet är underbart och träningen går super bra
  • Att jag gör val varje dag för att jag ska må så bra som möjligt och vara så positivt som det bara går

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *