Att vara en högkänslig människa

Att vara en högkänslig människa

Jag har i stort set hela min uppväxt fram tills jag blev “vuxen”, känt mig annorlunda, utanför & väldigt högkänslig. Jag har någonstans förstått först nu att jag har uppmärksammat min omgivning mycket snabbare och djupare än många andra jag umgåtts med. Jag förstår idag att jag har mediala förmågor, extrem bra intuition & är högkänslig människa av en anledning. Det är min gåva, som jag ska använda till att göra bra saker i världen.

högkänslig människa

Bild Aboutthatlook.com

Jag kände mig ofta ensam och av någon anledning isolerade jag mig som resultat. Nu låter det som att jag satt hemma, grät och tyckte synd om mig själv, men så var det inte. Visst har jag gråtit många gånger och mått skit. Många gånger var jag bara i min egen stillhet för att återhämta mig från alla energi jag tagit på mig när jag varit med människor som jag upplevt inte förstått mig.

Idag känner jag mig stark, har en bättre insikt över vem jag är och min egen energi. I slutändan handlar det om mig och hur bra jag känner mig själv för att ta rätt beslut när det blir för mycket. Alltid vara mig själv sann helt enkelt.

Då jag är högkänslig människa är jag medveten om att jag även skickar ut stark energi, som kan påverka människor som inte är högkänslig. Det kan påverka dem på ett sätt där de känner sig obekväma. Alla vi människor är energivarelser och alla uppfattar energi fast på olika sätt & många kanske inte förstår varför det känner som de gör kring vissa människor. Just denna sak har jag också börjat förstå bara de senaste åren och innan kunde jag ta det väldigt personligt när människor distanserade sig från mig, då det kände av min starka energi. Idag förstår jag att det inte har med mig att göra. Min energi berör på ett sätt där andra behöver se något med sig själv, som kanske är skrämmande eller obekvämt. Vi kan lära oss något av alla människor vi möter bara vi är öppna för det.

högkänslig människa

Att vara högkänslig människa är inte alltid lätt och du kanske känner igen dig samt befinner dig i en position där du känner dig just ensam, utanför & inte förstådd. Håll ut! Jag lovar det kommer bli bättre och saker kommer så småningom falla på plats. Du befinner dig antagligen i ett växande till den du ska vara. Det kan jag se att jag gjorde. Det handlar antagligen om att du ska visa världen vem du är på rätt sätt och med all din kraft. Är du ledsen. Var det och gråt, samt hitta ditt sätt att läka och återhämta dig. Allt kommer gå över och allt är som det ska vara. Ha tillit min fina och jag finns här. Kärlek Maya


I have almost all my life until I became “grown up”, hehe felt different, like an outsider & very sensitive. I’ve understood first now that I’ve taken notice of my surroundings much faster & deeper than many others. I understand today that I have a psycic abilities, have a extremely good intutuon, and I am highly sensitive for one reason. It’s my gift, which I have to use to do good things in the world.

Today, all my friends are highly sensitive people and they accept me just as I am and understand me without having to explain myself. During my upbringing & not long ago, I never felt understood. I often felt lonely & for some reason, I isolated myself as a result. Now it sounds like I was at home, crying & feeling sorry for myself, but that’s, not the case. Certainly, I’ve cried many times & feel lonely, but many times I only wanted to be in my own silence to recover from all the energy that affected me when I had been with people that I experienced did not understand me. Today, I feel strong, have a better understanding of who I am & my own energy. In the end, it’s about me & how well I know myself to make the right decision when it gets too much. Always be true to me simply.

As I am highly sensitive, I am also aware of that I also send out strong energy, which can affect people who are not highly sensitivities in a way they feel uncomfortable. All of us humans are energy beings and everyone perceives energy in different ways & many may not understand why they feel like they are doing around some people. Just this thing, I have begun to understand only in recent years & before, I could take it personally when people distance themselves from me when they felt my strong energy. Today, I understand that it does not have anything to do with me. My energy is simply touching in a way that makes others see something about themselves, which may be scary or uncomfortable. We can learn from all meetings/people we only have to be open to heal it. 

Being highly-sensitivity is not always easy & you may recognize yourself when reading this. Maybe you are in a position where you feel lonely, outside, and miss understood. Hold on amazing you! I promise it will be better & things will eventually fall into place. You are probably in a growing space right now. I can see that I was. It probably has to do with showing the world who you really are with all your power. Are you sad? Be sad & cry if you need to. Find your way of healing & recovering. This too shall pass & everything is as it should be. Have faith & I’ll be here continuing to do anything to keep you inspired. Kiss & Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

5 Comments

 1. Christer Ståbis
  19 December 2020 / 12:05

  Det var fint skrivet ! Jag känner igen mig i din beskrivning. Fast vilken “tur” att vi nu lever i en mycket spännande tid då vi mycket snart kommer att få vara “normala” med våra känslor, insikter och förmågor. : )
  Det har börjat röra på sig lite för min del redan och jag är inte fullt lika ensam på min kammare längre. En del insiktsfulla människor har börjat dyka upp i mitt liv, även om nästan alla finns i andra delar av Sverige, på nätet och inte i min fysiska närhet. Fast alla vi “andliga” kommer väl att samlas allt mer nu ju mer tiden går de närmsta åren, antar jag.
  Så, det är nu “bara” att hålla ljuset och försöka välja den väg som känns rätt. : )

  • Maya Nestorov
   Author
   21 December 2020 / 19:16

   Visst är det så. Det är nu många fler kommer komma fram och fler kommer vakna till liv. Mitt inlägg är skrivet för något år sedan så en del saker har hänt sedan dess. Har väntat länge på att få kliva in i min själssyfte. Har jobbat hårt för att läka många bitar av mig själv, men börjar bli klar med denna cykeln. Spännande tid vi har framför oss <3

   • Christer Ståbis
    22 December 2020 / 19:34

    Jag höll på med Uppstigningen för 20 år sedan men det blev för turbulent med mörkrets inverkan så jag lade det på hyllan, fram till i januari i år då jag “triggades” igen. Det här året har det hänt mycket för min del och min utveckling. (Ja, redan för ett par år sedan började det hända saker.)
    Jag har ännu inte sett hela min själsuppgift. Jag har en uppgift att få folk i min närhet att vakna upp men min uppgift lär väl vara mer än så. Den blir väl tydligare längre fram, antar jag.
    Ja, jag såg du skrev ditt inlägg för tre år sedan. Lite märkligt då och lustigt att du just precis nu har fått två kommentarer på den, exakt samtidigt i tid…! (Min kommentar och hon “IAMNATHALIENOUVELLE”.) Vilket märkligt sammanträffande… : )
    För ett år sedan så trodde jag inte att jag skulle få göra uppstigningen i det här livet. Ja, jag trodde det skulle ta en 150-250 år till innan hela världen skulle göra det. Fast det här året har jag förstått att det är det här livet som är mitt sista (!). (Troligen i varje fall.)
    Verkligen en överraskning men en positiv sådan. : ) Jag undrar bara var min tvillingsjäl håller hus och om jag får någon chans att träffa henne i det här livet. Ja, nu när Uppstigningen står för dörren så borde det ju inte vara orimligt…
    En spännande men turbulent tid. Jag kommer dock att försöka fokusera på ljuset och inte ta in allt för mycket av det mörka som blir så tydligt nu. Att hålla ljuset blir väl prio ett nästa år. : ) <3

 2. @iamnathalienouvelle
  20 December 2020 / 16:25

  Jättefint inlägg! Jag känner igen mig SÅÅÅ mycket i det du skriver. Hr haft samma upplevelser och också förstått varför jag både isolerar mig, tar avstånd och varför jag även kan uppleva att nära vänner inte alltid tar initiativ till och ses. Jag vet att folk dras till mig och att jag har en energi man gärna vill vara i, samtidigt som den kan kännas för mkt. När jag började läsa mer om min human design började förstå mig själv och min relation till andra så mkt mer 🥰🙏🏼💖.

  • Maya Nestorov
   Author
   21 December 2020 / 19:22

   Wow så fint. Jag kan relatera till allt du skriver. Jag har jobbat hårt för att lära känna mig själv och förstå vem jag är samt inte ta det personligt när folk blir rädda. Det handlar ju om att det är rädda för sin egen energi och styrka. Jag är en Devine blueprint changer, vilket betyder att du försätts i direkt kontakt med ditt rätta blueprint när vår energi möts. Det kan vara skrämmande 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *