Vad som händer i mitt liv!

Hallo finaste!
Jag har funderat lite och tänkte kanske lansera två nya saker på bloggen för att du ska få lite annat att läsa samt lära känna mig lite närmare. Bloggen är ju en platform, där jag vill ge dig inspiration, kunskap & vägledning, utifrån hur jag lever, kring hur du på ett bättre sätt kan leva holistiskt hälsosamt. Alltså lära dig många bitar för att få ett helt hälsosamt liv. Nu vill jag även blanda in lite mera personliga saker med.
Tänkte nämligen sikta på att nästan varje fredag lägga in ett personligt inlägg om mig eller vad jag anser om olika ämnen, som tex p-piller, hälsokost etc. Skulle det kunna vara något du är intresserad av?
Utöver det tänkte jag även varje söndag antigen lägga till ett inlägg eller bara posta det inlägget, där jag summerar vad som har hänt under min vecka. Om jag tex gått på något event, gjort ett roligt jobb för något företag eller andra spännande saker som hänt.

Maya Nestorov (6)

Bild tagen av Neira & Natalie

Saker som händer i mitt dagliga liv, om du inte vill vänta tills söndagar, kan du även följa mig på instagram & snapchat @mayanestorov. Sedan kommer jag även att posta det mesta i rörligt material även på min youtube kanalen, som du kan prenumerera på här. Allt för att du ska få dig en helhets bild av vad jag pysslar med samt super verktyg för att leva utifrån din bästa potential.

Nu till vad som händer i mitt liv. Det är en del spännande saker på gång, där av min frånvaro vissa dagar. Jag håller bl.a just nu på med ett spännande projekt tillsammans med ett av Sthlms mest kända hotel & restauranger. Du kommer bokstavligen talat kunna smaka på det råa resultatet inom en väldigt snar framtid. Mera än så säger jag inte, men jag tänkte dela med mig så fort vi är klara vilket är inom 2 veckorstid. Håll utkik för detta vill du inte missa. Utöver projektet händer det en del saker inom mitt privatliv, varav en sak är att jag pratade med min pappa för första gången på typ 10 år häromdagen. Ganska galet faktiskt & nu snart är det dags att åka & hälsa på honom. Han bor utanför Lund där jag är uppväxt så efter mitt stora uppdrag kommer jag åka ner. En förälder förlorad & en vunnen. Det brukar vara så i livet, när man stänger en dörr öppnas en annan. Håller du inte med?
Det finns även en lite annan detalj som har hänt i mitt liv, som krävt mitt fulla fokus den senaste veckan. Kommer berätta mera om det snart & du kommer märka det inom de närmaste veckorna. Ledsen för hemlighetsmakeriet, men vill bara förklara lite smått så att du vet vad som sker & varför vissa blogg dagar uteblir. Ibland behöver man dra sig tillbaka och fokusera om samt ladda för ny kraft för ännu bättre innehåll. Ha en fin fredag & njut av dagen. Kärlek Maya


 

Hallo amazing you!
I’ve been thinking about maybe launching two new things on the blog so you can read about other things & get to know me a little closer. The blog is indeed a platform where I want to give you inspiration, knowledge and guidance, based on how I live a holistically healthy life.  My aim is to almost every Friday write something personal about me or what I think about various topics, such as birth control pills, supplements etc. Would that be something you are interested in?
In addition to that I thought every Sunday add a post or just post that post in which I summarize what has happened during my week. For example if I attended any event, did a fun collab. or other exciting things that happens.

Things that are happening in my daily life, if you do not want to wait until Sundays, you can also follow me on Instagram & Snapchat @mayanestorov. 
What is happens in my life right now then. There are some exciting things going on, which explains my absence on certain days. I am currently working on one exciting project together with one of Sthlms most famous hotel & restaurants. You will literally be able to taste the raw results in the very near future. I cant tell you more that right now, but I will of course share with you as soon as we are dome which is within 2 weeks. Have a look out because that you do not want to miss. In addition to the project a few things have happened in my personal life. One thing is that I have talked to my dad for the first time in over 10 years. Pretty crazy actually and now it is soon time to go and visit him. He lives outside of Lund in teh south part of Sweden where I grew up. So after my raw project I will go visit him. One parent lost and one won. Life tend to close one door for it to open another one. Dont you agree?
There’s also one more little other detail that has happened in my life, that has required my full focus in the past week.  I will tell you more about it soon and you’ll notice it in the coming weeks. Sorry for the secrecy, but just want to explain a little bit so that you know what is happening and why some blog post are absent. Sometimes you need to pull back, refocus and recharge for new power to transform into even better content. Have a nice Friday & enjoy the day. Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *