15 minuters guidad meditation jag gör!

Guidad meditation på 15 min med en unik frekvens, som gör att du kommer djupare i vila och verkligen kan slappna på en kvart. Rekommenderar verkligen!

guidad meditation

Okej, jag är ju ingen som vill gå runt och befinna mig i “bad vibes” och bara ja kan ändra på min egen inställning så då tog jag mina känslor i mina egna händer och pluggade in bästa 15 min meditationen jag gjort. Alltså denna meditationen gjorde sussen. Jag lovar den är verkligen bra och inget jag bara skriver… Du bara måste prova! Den är dessutom bara 15 min och du behöver bara luta dig tillbaka och lyssna.

Den innehåller ljudvågor som hjälper dig att komma ner i varva. Affirmationer som guidar dig till klarhet och musik som får dig att drömma dig bort. Sedan som jag skrev ovan är det en guidad meditation på endast 15 min. Älskar den korta tiden för det gör att man kan göra den överallt. Så, just do it med mig! Berätta gärna hur du upplevde den när du provat. Varsågod och njut!


Wow, I have a great 15 min meditation that I found on youtube. Try it and tell me what you think? Enjoy! Kisses Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *