Tipsar om ekologisk ren olivolja från Grekland!

Bara det som är äkta är gott nog för mig. Japp så är det och därför jagar jag ständigt efter ren, naturlig och äkta mat, smink och människor. Jag har många fina äkta godbitar i mitt liv redan, men blir alltid så glad när jag möter någon ny fantastisk människa i mitt liv och i detta fallet upptäcker en ny ren ekologisk olivolja från Grekland (obs inget samarbete). Jag äter mycket bra fett varje dag för att få min kropp att må så bra som möjligt, som bl.a. avokado och massor av olivolja. Alltså denna olivolja, mums!

maya nestorov
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terra Creta är en ekologisk olivolja från Grekland Kreta, olivernasland. Alla har vi säkert ätit olivolja när vi varit i Grekland och njutit, men att nu kunna köpa denna fina olja hemma är jag överlycklig för. Jag är besatt av bra fett och olivolja konsumerar jag nästa varje dag. Jag var bara tvungen att rekommendera den. Terra Creta har till och med vunnit pris för bästa olivolja och man kan spåra allt i produktionen ända tillbaka till oliven. Så bra! Jag köpte nästa allt i serien Terra Creta för att jag ville prova allt förstås och bäst tycker jag nog om flaskan som är smidigt gjord till en oilvoljaspray. Ja du hörde rätt du kan spraya oljan på mat eller rakt i munen som jag gjorde, hehe! Ja, jag sa ju att jag älskade fett!
Gjorde en laxmiddag igår där jag använde oljan både på salladen och på fisken med lite pressad citron. Blev en super god middag full av bra fetter.

Olivolja innehåller mycket polyfenoler och är ett smörjmedel för cellen. Vi människor behöver fett för att fungerar optimalt och är du fåfäng (alla är fåfänga) så är bra fett ett måste för att behålla en elastisk hy. Fukt och fett är A & O för vår hälsa och vår skönhet. 

Just nu vet jag att du kan köpa TerraCreta på Happyfoodstore.se. Hoppas du gillar den! Stor kram Maya


Only what is real is good enough for me. Yeah, that’s why I’m constantly chasing pure, natural and real food, makeup and people. I already have many real people and things in my life, but I am always happy when I meet new amazing people in my life and in this case discover a new pure organic olive oil (this is no cooperation). I eat good fatty acids every day to make my body feel as good as possible, for example, avocado and lots of olive oil. 

Terra Creta is an organic olive oil from Greece, Crete, the land of olives. Everyone has certainly eaten olive oil when being in Greece and enjoyed it a lot, but to be able to buy this fine oil at home is awesome. I am obsessed with good fat and olive oil I consume almost every day. I just had to recommend it. Terra Creta has even won awards for best olive oil and you can track everything in the production right back to the olive. So good!
I almost bought everything in the Terra Creta collection because I wanted to try all. The bottle I think I like the most is the overspray bottle. Yes, you heard me, you can spray the oil on the food or straight into your mouth like I did, hehe! Yes, I said I loved olive oil!
Did a salmon dinner yesterday afternoon where I used the oil both on my salad and on my fish with a little-squeezed lemon. Was a super good dinner full of great fatty acids.

Olive oil contains a lot of polyphenols and is a lubricant for your cells. We need fat to work optimally and if you are a little bit vain (everyone is vain) good fat is a must to keep an elastic skin. Moisture and water are important for your health and beauty.

Right now, I know you can buy TerraCreta at Happyfoodstore.se. Hope you like it! Great hug Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *