Varför det är så viktigt för mig med planering & ordning?

Nej, nu har jag under en period släppt allt i mitt liv. Alltså då syftar jag mest på min planering som jag följer slaviskt i vanliga fall. Den har jag släppt helt då jag har varit tvungen till det. Mitt mål är att vakna 0545 & stiga upp runt 06 för att fortsätta jobba hela dagen & få ut så mycket som möjligt av min tid.  Ett tag gjorde jag det & tyckte att det var toppen, men plötsligt började jag känna mig väldigt trött. Jag brydde mig inte & tänkte att okej jag behöver en period att vänja mig vid att gå upp tidigt så jag fortsatte. Så var det inte… I mitten på mars brev jag rejält sjuk & det min kropp behövde var bara vila & inga tidiga mornar samt sena kvällar med massor av jobb.

mayanestorov

Bild av Aboutthatlook.com

Då jag en gång tidigare i livet har gått in i vägen & vet vikten av vila. Lyssnade jag direkt och släppte allt vad heter planering för att låta kroppen bestämma vad den ville. I första taget kände jag av min frustration & motvilja att inte ha en plan utan bara, men nu efter 3 månader är det dags att ta tag i livet igen & börja sätt in planering. Wiiieee jag kan bli taggad bara av att tänka på att jag ska få ha mina rutiner igen. Så viktigt för att jag ska fungera optimalt & driva ett företag.
Att att ha en planering & struktur är viktigt för mig främst för att jag har många stora mål & jag bygger mitt “imperium” en dag i taget. Planerar jag inte min tid hinner jag dels inte med allt jag vill & saker blir rörigt i min hjärna. Jag fungerar inte optimalt utan en plan så är det, men saker & ting fungerar ok fast inte optimalt. Jag ska försöka ha balans i det hela, om det går… hehe!

Här är utkast från min plan på måndagar. Tiden då jag gå upp & tiden för min meditation är den samma alla dagar, men annars ser dagarna olika ut. Tiderna är dessutom lite flexibla så inget är klockat på minuten.

  • 0545 – vakna
  • 0600 – stiga upp
  • 0600-0700 dricka massvis med vatten & meditera samt ha en stund för mig själv på morgonen (gå en promis eller bara andas)
  • 0700 – 0800 börja jobba med mina sociala medier
  • 08.00 – äta frukost
  • 0830 – fortsätta jobba
  • 1100 – 1200 träna
  • 1200 – 1300 lunch
  • 1300 – 2030 jobba
  • 2030 – 2300 varva ner & förbereda mig för att sova. Detta är sommartid. Vintertid sover jag kl 22 för då är det så mörkt ute.

Detta schema är det jag siktar på, men vi får väl se om det går i praktiken. Gillar du att planera? Kärlek Maya


 

 

Having a planning and a structure is important to me mainly because I have many big goals and I am building my “empire” one day at a time. If I do not plan my time, I do not have time for everything I want and things get messy in my head. I do not work optimally without a plan, but things work ok not optimal. 

Here are drafts from my plan on Mondays. The time I get up & the time of my meditation is the same all days, but otherwise the days look different.

0545 – wake up
0600 – get up
0600-0700 drink lots of water & meditate and have a moment for myself in the morning (go for a walk or just breathe)
0700 – 0800 start working with my social media
08.00 – eat breakfast
0830 – keep working
1100 – 1200 workouts
1200 – 1300 lunch
1300 – 2030 work
2030 – 2300 unwind & prepare for sleep. This is summer time. In winter I sleep at 22, because it’s so dark outside.
This schedule is what I’m aiming for, but we’ll see if it will workout in real life. Do you like to plan? Love Maya

 

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *