Två av mina favorit snacks!

Jag har två rawfit snacks som jag alltid har nära till hands ifall mitt sockersug kickar in eller bara för att rädda min hunger tills jag tex kommer hem. Något som jag även ibland kan gå och snaska på om jag tex är i mataffären och råkar vara hungrig. Jag vet att det är en ful vana att öppna en påse i affären innan den är betald, men annars är risken att jag kommer hem med diverse onödiga saker. Givetvis betalar jag påsen även om den är slut, vilket har hänt ett par gånger. Opps!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snacksen jag pratar om är äpple chips med kanel eller raw torkad mango, utan socker så klart. Jag köper alltid ekologiska från antigen Urtekram eller biofood. Bilden ovan är på äpple chips som jag en sommar gjorde själv faktiskt. Det var super enkelt & du hittar receptet här. Allt prat om dessa torkade kanel äpplen gör att jag vill öppna en ny påse nu direkt. Njut av din dag fina! Puss & kärlek Maya


 

I have two Rawfit snacks that I always have at home if my sugar cravings for some reason kicks in or if I just am hungry & have to wait for my food. Something I can walk and munch on these snacks in the supermarket if I happen to be hungry. I know it’s a bad habit to open a bag in the store before it’s paid, but otherwise there’s the risk that I’ll get home with various unnecessary things. Of course, I pay the snack even if it’s empty which has happened a couple of times. Opps!

The snacks I’m talking about is apple chips with cinnamon or raw dried mango, without sugar obviously. I always buy ecological from Urtekram or Biofood. The picture above is of apple chips which I made myself in fact a summer ago. It was super easy & you can find the recipe here. All the talk about these dried cinnamon apples makes me want to open a new bag right now. Enjoy your day! Kisses & Love Maya

 

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *