Hurra, Hurra för idag fyller jag 35 år!

Klockan 0759 föddes jag idag för 35 år sedan på Lunds lasarett. Det var min pappa som drog ut mig & tog emot mig efteråt, där jag tydligen hade ett stort leende på läpparna. Idag när jag skriver detta inlägget är jag hemma hos min pappa efter många år av separation. Hans önskan var att få fira min 35 års dag & det var en självklarhet för mig med så nu är jag nere i Lund where it all started. Klockan börjar närma sig 08 strax så de är dags att börja fira!

Grattis

 

Min planer för dagen är givetvis att njuta till 1000% & jag börjar med ett besök hos Bruns eko frisörer i Lund. Dags att bli fin i håret & få njuta någon timme av att bli omhändertagen. Efter hår fixet ska jag gå en lite tur på stan och minnas min uppväxt i Lund. Har inte varit i Lund city på många år så det kommer bli roligt & får se vem jag går in i. Kl 14 ska jag hämta en stor rawfood tårta som jag beställt & även några små bakelser på ett cafe som heter Cashew vegan kitchen. Kommer antagligen upp lite bilder på tårtan senare. Cashew vegan kitchen är ett cafe som inte fanns när jag växten upp, men nu så poppar dessa raw/vegan cafe upp över allt, vilket är otroligt kul. Därefter ska jag bara njuta av att vara hemma med min pappa & dela av familjen idag. Mer firande tillsammans med min kusin & min morbror blir det i helgen & måndag nästa vecka. Häng med på mina andra sociala medier så får ni en inblick i vad jag pysslar med under de kommande dagarna. Nä nu är det dags att gå upp och börja firandet. Hurra & grattis till mig! Puss på dig & kärlek Maya


 

Hi you lovlies!

Today is my birthday & I am turning 35 years old. A big part of my life has past & lots have happened. The best thing about turning the big 3-5 is that I am in my best health ever, best shape ever, best feeling about life ever & wise beyond my imagination. Life has the past 10 years crushed me & pulled me deep down so it’s been a long way up, but today at a milestone in my life I am over excited, full of joy & blessed as f**k. I love life & I am proud of myself. Happy bday to me & kisse to you 

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *