Time to sweat

_MG_0853
Min outfit är från Lorna Jane – Move, nourish, believe!

Då var det dags att kicka igång träningen för dagen! Solen skiner och min energin flödar. Jag är sååå taggad inför dagens träningspass, som idag blir ben och magen.
Då ben är prioritet för mig har jag medvetet boka in två tunga benpass varje vecka. “Att känna sig stark och har välsvarvade ben är en magisk känsla”. Utöver dessa två tunga benpass är även benen involverade i många av övningarna jag göra genom mitt Rocking Fit program. Detta gör att jag kör ben varannan dag, vilket funkar för mig då jag varvar tunga och lätta benövningar varannan gång.
Det som är viktigt att komma ihåg när det gäller träning är att helst inte belasta samma muskelgrupp inom loppet av 48 timmar utan låta muskelgruppen återhämta och bygga upp sig innan du ger dig på dessa muskler igen.

Mitt benpass för dagen:

Frontsquat – 4 set x 10 reps
Sumosquat – 4 set x 10 reps
Gående utfallsgång – 4 set x 15 reps
Good mornings – 4 set x 15 reps
Hip thrust – 4 set x 15 reps

Superset med magövningar (1 min) – båten – plankan – liggande höftlyft – liggande båten med rotation – cykel crunsh

Nu kör vi tjejer, lets sweat it out!

English

Okey, its time to kick off my workout for the day! The sun is shining and my energy flowing. I’m sooo psyched for today’s training session, which is legs and abs.
Since my legs are a priority for me, I have consciously book two heavy leg workouts each week. To really feel strong and have well shaped legs is a magical feeling. In addition to these two heavy leg workouts i also involved my legs in many of the exercises I do through my Rocking Fit program. This allows me to workout my legs every other day, which is perfect because I alternate heavy and light leg exercises every other time. The important thing to remember when it comes to working out is that you should not train the same muscle group within the space of 48 hours without letting the muscle group recover and rebuild itself. After 48 hours you can give it a go again. 😉

My leg workout for the day:

Frontsquat – 4 sets x 10 reps
Sumosquat – 4 sets x 10 reps
Walking lundges – 4 sets x 15 reps
Good mornings – 4 sets x 15 reps
Hip thrust – 4 sets x 15 reps

Superset with abdominal exercises (1 min) – boat – plank – lying hip thrust – lying boat with rotation – bicycle crunshes

Here we go girls, lets sweat it out!

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *