Min fitness garderob

 

P6082083

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är ny vecka och nya tag samt nya möjligheter runt hörnan, men visst har det varit skönt med lite ledighet?
Dessa lediga dagar har jag passat på att fixa sådant jag aldrig hinner annars bla uppdatera min sommar/fitness garderob. Jag börjar redan lite smått i förra vecka då jag var inne i Lorna Jane butiken och hittade massvis med snygga kläder, som fungerar både till träning- och vardags. Då jag är helt såld på Lornas koncept kommer garanterat den lila tröjan jag har på mig bli en av mina favoriter i min fitness garderob. Jag älskar att jag kan kombinera mina kläder som jag har till och från gymmet tillsammans med mina vardagskläder. Smidigt och man sparar pengar, vilket är toppen!

Då jag älskar att gå i klackar men nu för tiden lagt nästa alla sådana skor på hyllan och bara använder träningsskor eller sneaker blev jag mycket glad när jag i helgen hittade dessa fantastiska Platform Converse. Drömmer för oss tjejer är ju att kunna gå i högklackat fast i en sneaker variant så att vi slipper ha ont i fötterna.

Det här kommer definitivt att vara min “sportylook” igenom hela sommaren!
Ha en fin dag idag och njut av värmen. Massvis med solstrålar till er! <3

 

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *