Sluta be om ursäkt för att du inte är perfekt!

En sak som jag har reflekterat över och vill skriva om för att boosta mig och dig som läser detta. Jag har med all säkerhet själv någon gång gjort detta jag ska skriva om nu, men det slutar här!
Varför är det så att många tjejer känner att de behöver be om ursäkt för hur de ser ut bara för att det inte är perfekta i hyn när de lägger ut en bild eller om det te.x har stökigt hemma när det lägger ut en video på sociala medier. Jag har nämligen uppmärksammat detta på flera ställen och tycker att vi ska sluta upp med att be om ursäkt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Många ber om ursäkt när de spelar in en video för att det är stökigt i bakgrunden och kanske ligger någon låda framme. Får lite ont i hjärtat varje gång, då det är hemskt att de känner att de behöver göra det. Jag själv är inte perfekt eller jo vet du vad jag är perfekt precis som jag är. Alla är perfekta så länge de följer sitt hjärta och inget som behövs bes om ursäkt för eller målas upp som att det inte är det. Förstår du vad jag menar? Gud blev typ förvirrad själv här, haha. Det är helt okej om det är stökigt i bakgrunden. Vi tjejer behöver lära oss att ingen har rätt att döma oss & vi är freaking good enough ändå.
Det här med bilder på sociala medier är också samma sak, där jag ofta ser många kommentera sitt eget utseende och be om ursäkt för det inte är 100% slätt, finn fritt eller rynk fritt. We are humans & its okej…
Skönhet är ju något jag arbetar med här på Naturligtsnygg (inget fel med att vilja boosta sig själv, missförstå mig inte) & jag förespråkar “ren” skönhet, men jag är ändå perfekt som jag är with all that I am ovsett om jag vill piffa till mig med läppstift eller ge min hud ren hudvårdsnäring.
Jag vill & tänker från och med nu inte be om ursäkt för mig själv, min stökiga bakgrund eller mina påsar under ögonen när jag sovit lite eller har mens. Jag tycker inte du ska göra det heller för du är perfekt precis som du är. Gillar du dig själv så finns det ingen i hela världen som bör ändra på det! Puss & kärlek Maya


Hi you! Sorry, but you have to translate this post using the tool further down on this site. Hope thats ok. I will be back with more inspo tomorrow. Kisses Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *