#sjukmat – Min mamma led av cancer & maten hon fick gjorde henne sjukare!

Jag applåderade högt när jag såg att Food pharmacy gjorde den här taggen. Detta ämnet brinner jag för som bara den och givetvis vill jag vara med och dela min historia. Det här inlägget som jag vill dela skrev jag för två år sedan när min mamma låg inlagd för bröstcancer som hade spridit sig i hela kroppen. Min mamma var ingen renlevnadsmänniska så odsen att hon skulle insjukna var rätt stora. Det var väldigt intressant att följa hennes resa, då jag fick en rejäl inblick i vad för mat de inlagda får under sin tid där. Du kan ju räkna ut att den var allt annat än ätbar, den var fruktansvärd. Låt mig säga som så att jag skulle få dåligt samvete att till och med lägga den på komposten för den skulle nog inte ens förmultna. Utöver det så fick min mamma under sin behandlig måltdisersättning från Nestle… alltså när mamma visade denna flaska för mig rasade jag och kände okej det är dags att en förändring sker. Därför vill jag nu vara med och stödja #sjukmat genom att dela min historia.

Du kan läsa och se bilder från vad min mamma fick serverat under sin tid på sjukhuset här – klick

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *