Så här skapar jag mina nyårslöften!

Godmorgon, godmorgon! Ny vecka & julveckan till och med.
Min julkänsla i år har inte varit så stor får jag erkänna, men det har ju sina anledningar. Min mamma dog ju förra året & min pappa finns inte i mitt liv så familjen är inte så stor, men jag är inte ledsen & deppig för det utan försöker alltid se det positiva i livet. I år tänker jag faktiskt fira jul helt själv, vilket får många som jag pratar med att reagera, men det är faktiskt okej. Jag tänkte istället ägna hela min jul åt att ge till andra, jobba & ta hand om mig själv. Jag börjar redan ikväll, då jag ska på ett event i samarbete med Stadmissionen, där vi alla som kommer tar med oss julklappar till de hemlösa. Jag är sååå taggad & ska försöka ta med så mycket jag kan. Nu till dagen motivationsinlägg med magiskt mantra!

Maya Nestorov (1)

Bild av mig tagen av Aboutthatlook.com

Det är nyår om 2 veckor & jag tror att 2017 kommer bli ett fantastiskt år. Därför ska jag med mina nyår önskningar försöka att påverka mitt eget liv så gott det går.
Förra veckan gjorde jag en supermoon ritual, där jag brände upp allt jag inte längre ville ha med mig in i det nya året & nu är det dags att sätt intentionen för 2017. Så först rensa ut & nu bygga nytt.

Gör som jag & sätt din intention för 2017: ta fram papper och penna. Skriv en motiverande & peppande rubrik, som kommer få dig att vilja fullfölja din önskningar inför 2017. Börja lista allt som du önskar inför 2017. Det kan vara upplevelser, människor du vill träffa, saker du vill köpa eller ge bort. Mål du vill uppnå & resor du vill göra. Allt! Släpp dina begränsningar & gå fullt ut i svängarna. Ett tips är att skriva det som affirmationer, tex jag ska resa till USA i mars, jag vill sprida mitt budskap över hela världen etc. Detta papper ska du skåla över på tolvslaget & verkligen känna in i hjärtat att allt är möjligt inför det nya året. Lycka till! Kärlek Maya

Klicka här om du vill läsa om hur du gör supermoon ritual & släpper dina rädslor.


 

Good morning, good morning! New week & its the Christmas week. 
My Christmas spirit this year has not been so great I have to admit, but it has after all its reasons. My mother died last year and my dad is not in my life so my family is not so big, but I’m not sad and depressed. I always try to see the positive in life. This year I intend to actually celebrate Christmas all by myself & this is causing many people I talk to react, but it’s actually okay. I thought instead i will devote my Christmas giving to others, work and take care of myself. I’m already beginning tonight since I’m going to an event in cooperation with the an organisations for homeless people, where we all will bring Christmas presents for the homeless. I’m soooo psyched and will try to bring as much as I can. Now to the motivation post with magic mantra!

In two weeks it is the New Year and I think 2017 will be a great year. Therefore, I will try to influnenc my New Year with wishes & intentions.
Last week I made a super moon ritual, where I burned a note saying everything I no longer wanted in the new year and now it is time to set the intention for 2017. So first a clean out of everything no longer needed & now a new start.

Do as I & write down your intention for 2017: take out a pen and paper. Write a motivational headline, which will make you want to fulfill your wishes for 2017. Start to write a list with everything you want for 2017. It can be experiences, people you want to meet, things you want to buy or give away. Goals you want to achieve and trips you want to make. Everything! Release your limitations and go full out. One tip is to write everything as an affirmation, for example, I will travel to the US in March, I want to spread my message across the world, etc.
Take this paper & make a cheer at new years at midnight and feel into your heart that everything is possible for the new year . Good luck! Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *