Så här ser mina skönhetsrutiner!

Godmorgon fina!
I dagens inlägg vill jag avslöja mina skönhetsrutiner/ritualer som ger mig den där släta, rena och lysande huden.

rutiner mayanestorov

Mina självklara skönhetshemligheter är att varje dag träna, ge min kropp rätt näring, dricka massvis med vatten, sova ordentligt samt tro på mig själv. Det finns egentligen ingen produkt i hela världen som kan ersätta den lyster och skönhet man får när man gör alla ovanstående saker tillsammans. Gör man dock dessa saker och även mattar sin hud med naturliga hudvårdsprodukter får man givetvis ännu bättre resultatet och en ännu finare hy. Viktigt att ta hand om sig från insidan och ut!

Jag har vissa rutiner/ritualer när det gäller mitt ansikte, som jag gör varje dag & kväll just för att känna mig extra snygg och fräsch. Först och främst börjar jag med att rengöra ansiktet med en mild rengöringskräm eller tvål. Tre gånger i veckan skrubbar jag dessutom mitt ansikte samt använder ansiktsmask för extra boost.

Alla produkter jag använder är givetvis 100% naturliga, utan tillsatser och kemikalier.

Efter att jag rengjort mitt ansikte och min hals lägger jag på ett serum fullt av vitamin C och E samt en tjockare ögonkräm.
Jag avslutar hela min procedur genom att smörja in mitt ansiktet med en näringsrik ansiktskräm eller olja för en utmärkt finish.
På dagarna använder jag dessutom en fuktspray för att ge min hud ny lyster och vitalitet. Jag fyller helt enkelt på med extra vitaminer, då huden påverkas av allt yttre den stöter på såsom ljus från datorn, luftkonditionering, avgaser och annan dålig luft.
Sist men inte minst får man inte glömma bort läpparna och händerna. I mina väskor, vare sig det är träningsväskan eller handväskan, har jag alltid en naturlig återfuktare med vitamin E för lena och härliga läppar samt händer.

Dessa återfuktare använder jag som sagt morgon som kväll & det gör susen för huden tillsammans med god sömn, bra kost och träning! Massor av kärlek Maya


My main beauty secrets are to workout every day, give my body proper nutrition, drink lots of water, sleep properly and believe in myself. There really is no product in the world that can replace the glow and beauty you get when you do all the things above together. If you do all these things and also use natural skin care products of course you will even get a better result. Its important to take care of yourself from the inside out!

I have some routines / rituals when it comes to my face that I do every day and night just to feel extra smooth and fresh. First of all, I start with cleaning my face with a mild cleanser. Three times a week I also scrub my face and in addition to that I uses facial masks for added vitamin boost.

All products that I use are of course 100% natural, without additives and chemicals.

After I have cleaned my face and my neck, I put on a serum full of vitamin C and E and a thicker eye cream. I finish my whole procedure by smearing my face with a nourishing face cream or oil for an excellent finish. In addition to that I also use a moisturizing spray during the day to give my skin new luster and vitality. I simply boost my face with extra vitamins, since the skin can be affected by a lot of outer circumstances such as light from the computer, air conditioning & exhaust.
Last but not least, I must not forget my lips and hands. In my bags, whether it is my gym bag or day to day purse, I always have a natural moisturizer with vitamin E to smooth my lips and hands.

I use these moisturizer morning and evening. They really do the trick for my skin along with a good night sleep, good nutrition and exercise! Lots of love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *