När jag väljer glass ser det ut så här!

När jag får välja glass blir det alltid mjölkfria alternativ och under sommaren har jag förätit mig på Go coconuts-glassen. Jag har provat alla smaker som finns och hittat mina favoriter, som är rich chocolate och tropical vanilla.

glass

mangoglass
Tänk att glass gjord på kokosmjölk kunde vara så god, men för att nu “spice things up” gjorde jag även egna mango hjärtan till, vilken blev en success. Mina små söta mango sorbet hjärtan har jag gjort själv genom att mixa mango och frysa in i små hjärtformade formar. Super enkelt och trevligt som dekoration, men även att äta bara som de är. Det blir som frukt sorbet, krämig och god perfekt till Go coconuts glassen. Äntligen glass som man kan unna sig utan att komprommisa med sin hälsa. Puss på dig Maya


 

 

When I get to choose ice cream I always eat dairy-free options and during this summer I have eaten a lot of Go coconuts. I’ve tried all the flavors available and found my favorites, which are rich chocolate and tropical vanilla.

I did not know that ice cream made from coconut milk could be so good, but to “spice things up” I even made my own mango hearts which became a success. My little sweet mango sorbet hearts I have done by mixing mango and freeze them in small heart-shaped molds. Super easy and enjoyable as decoration, but also to eat just as they are. They are fruity, creamy and good together with Go coconuts ice cream.
Finally a ice cream that one can indulge in without compromising your health. Hugs Maya.

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *