My life my dream list

1382873_1424930427722232_834503206_n

Det är ny vecka och det betyder nya möjligheter att dyka in i, underbart! ūüėÄ
Jag bara älskar måndagar och vetskapen om att jag har hela vecka framför mig till att skapa, vara kreativ och inspirerar till en aktiv och mera hälsosam livsstill.
Jag vaknar alltid tidigt på måndags-morgon och börjar som vanligt min morgonrutin med att dricka ett stor glas med varmt citronvatten för att väcka kroppen. Därefter brukar jag ge mig själv en stund av lugn där jag strechar och sträcker ut samtidigt som jag reflekterar över hur jag ska lägga upp min dag.

Det första jag började med idag efter min strech var att göra en “dream-list” där jag skriv ner saker som är viktiga för mig i min vardag med även i mitt liv. Det är ett fantastiskt sätt att påminna sig själv om vilket livsstill man vill leva och att alltid sträva efter det.

My dream list says…

Jag tror på att allt är möjligt
Jag tror på drömmar
Jag tror på en aktiv och hälsosam livsstil
Jag tror på att ett skratt förlänger livet
Jag tror på kärlek
Jag tror på att glädje och lycka kommer inifrån
Jag tror på att umgås med människor som kommer stötta mig och lyfta mig högre
Jag tror på att följa mitt hjärta
Jag tror på att jag gör skillnad genom att vara mig själv

Testa att tillföra rutiner i ditt liv som får dig att sträva högre och tro på att du själv styr över din framgång och lycka! <3

Nu är det dags att riva av ett ordentligt axelpass, som avslut på min fantastiska morgon och förmiddag.
Allt för en Oslagbar Hälsa och fortsatt grym dag!

Mitt axelpass  idag ser ut så här
Stärka skulderbladen med små övningar (använd hantel eller kroppsvikt) – Rotatorcuff – Handstand pushups – Axellyft åt sidan med hantel  – Horisontellt Cable-drag för baksida axel – Stärka baksida axel (använd hantel) – Cabledrag mot hakan – Pilates övningar för mage

Ha en fantastisk måndag och kickstarta din dag på bästa sätt för dig!

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *