Mind, body and spirit – RockingFit with Casall

IMG_2859

IMG_2823
Ulrica Nilsson

IMG_2840Fantastiska giveaways

IMG_2834
Casall giveaways

IMG_2826
Johanna under Rocking fit

IMG_2850

IMG_2847
Cecilia Duberg

IMG_2860
Cecilia och jag 

IMG_2846

IMG_2843

IMG_2854
Lyndelle Palmer Clarke

IMG_2857

893876_687684297948666_1445259312_o
Team bilden tagen av fotografen på eventet

Idag har jag haft en “rockingfit & time to wow”-söndag på Nordic Wellness tillsammans med min underbara vän Ulrica Nilsson. I drygt en timme körde vi ett stenhårt pass under ledning av Johanna Andersson, även känd som Jomojolifestyle samt grundare av Rockingfit.
Det här var ett träningspass taget ur deras 12 veckors “rockingfit-program”, som kvinnor i alla åldrar kan delta i online. Efter detta svettiga pass var det dags för avslappning och inspirationsföreläsning av ingen mindre än Cecilia Duberg.
Cecilia, som är legitimerad psykolog specialiserad inom coaching, hälsa och ledarskap, pratade bl.a. om hur viktigt det är att ta hand om vårt inre. Enligt Cecilia behöver vi inte göra det så svårt för oss, utan helt enkelt bara ge oss själva den kärlek, mat och omtanke vi behöver för att må så bra som möjligt.
Visste ni att; vid varje negativ tanke krävs tre positiva tankar för att återställa balansen i kroppen? Detta var något Cecilia påpekade och definitivt något jag kommer att tänka på framöver samt ha i åtanke till utamaningen #bravalnyavanor!

Sist men inte minst berättade australiensiskan Lyndelle Parker, som är Rockingfits medgrundare, om sin syn på mindfulness och om hennes sätt att hitta vägen till ett lyckligare, mera hälsosamt och positivt liv. Hon berättade att efter hennes framgångsrika karriär som artist rasade livet oväntat ihop totalt och det som fick henne på benen igen var yoga, meditation och positivt tänkande.
Som avrundning på Casalls event fick samtliga privilegiet att uppleva en guidad meditation av Lyndelle, vilket var både rogivande och härligt!

Jag känner mig glad och harmonisk av all underbar energi. Tack för denna underbara söndag allihop!

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *