Mina egna planer & nyårlöften inför 2017

Godmorgon! Snart är det jul eller nej vila, umgås & bara leva i bliss med nära & kära. Jag gillar inte att använd ordet snart är jul för det verkar frambringa stress hos många människor. Julen ska INTE vara stressig, utan det bör vara en tid för reflektion, återhämtning och kärlek. Precis så tänker jag spendera julen & med en grön juice i min hand. Hur ska du spendera julen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter inlägget i måndags om hur jag skapar mina nyårslöften fick jag förfrågningar om att berätta lite om hur mina planer ser ut inför 2017. Tänkte att jag skulle ge dig en liten överblick hur jag planerar & vad som händer mig nästa år.
Eftersom jag bara ska vila, planera & jobba fram till nyår kommer jag försöka sätta en plan inför 2017 samt samla ihop mig lite för att kunna rivstarta i januari. Jag vill vara väl förbered för allt kul som komma skall.
Året kommer faktiskt börja starkt med två otroligt roliga event/uppdrag som jag fått, där allt har med rawfood att göra. Jag kan inte avslöja mera än så just nu, men du kommer bokstavligen talat kunna smaka på en av grejerna. Jag brinner ju för hälsosam kost & Rawfit food, som jag kallar rawfood. Så, det ska bli otroligt roligt att få vara kreativ med råkost & få dela det med dig. Håll utkik för givetvis kommer jag att hålla dig uppdaterad.

Min lista är lång så här kommer några av mina nyårslöften & önskningar inför 2017:

Jag vill & kommer försöka 2017 att…

 • Utveckla allt som jag börjat med 2016.
 • Göra mera vloggar & matvloggar. Jag har faktiskt två fantastiskt roliga samarbete, som kommer kunna hjälpa mig med både bra foto & video. Så, jag är taggad att sätta igång. Du får gärna skriva till mig & berätta om du vill att jag ska vlogga om något speciellt. Alla förslag uppskattas!
 • Hitta på mera skoj tillsammans med min platform & alla grymma bloggare på Naturligtsnygg.se
 • Bygga klart på min hemsida.
 • Inspirera dig mera & komma närmare dig som läsare
 • Träffa likasinnade tjejer att vara kreativ tillsammans med
 • Resa minst varannan månad till världens alla hörn
 • Lära mig att surfa
 • Skapa ännu mera positiva minnen & leva ännu mera nu samt fullt ut
 • Skippa alla rädslor
 • Inspirera med mat över hela världen
 • Utbilda mig till rawfood & detox kock
 • Börja snickra på en bok
 • Utveckla min youtube kanal ännu mera
 • Snickra en podcast

Känns som att jag kan fortsätta för evigt, men jag tänker att jag stannar här. Ska bli spännande i slutet av nästa år & se vad som har inträffat samt vad jag faktiskt har hunnit med att göra. Min ambition för 2017 är stor och jag känner faktiskt hur det pirrar i kroppen inför det nya året. Länge sedan jag kände så med tanke på att livet har varit en uppförsbacke de senaste 5 åren. Nu äntligen ser det ljusare ut. Kärlek Maya


After the post this Monday about how I create my New Year’s resolutions, I received requests from you lovlies about how my plans looks for 2017. So, I thought I’d give you a little overview how I plan and what happens to me next year.
Since I’m just going to rest, plan and work until the New Year, I will try to put a bullet proof plan for 2017 and gather myself a little so I can kick start in January. I want to be well prepared for all the fun to come.
The year will actually start strongly with two incredibly fun events given to me, where everything has to do with rawfood. I can not reveal more than that right now, but you will literally be able to taste it. I am passionate for a healthy diet & Rawfit food, which I call rawfood. So, it will be incredibly fun to be creative with raw food & share it with you. 

My list is long, so here are some  of my New Year’s resolutions and wishes for 2017:

I want & will try to do this in 2017 …

 • Develop all that I started in 2016.
 • Making more vlogs & food vlogs I actually have two extremely exciting collaboration, which will be able to help me with both good photo & video. So, I’m psyched to get started. Please feel free to write to me and tell me if you want me to vlog about something special. Any suggestions are appreciated!
 • Do more fun stuff with my platform and all the awesome bloggers at Naturligtsnygg.se
 • Build my website.
 • Inspire you lovlies more and get closer to you
 • Meet like-minded girls to be creative with
 • Travel at least every other month all over the world
 • Learn to surf
 • Creating even more positive memories and live life even more now and fully
 • Get rid of all fears
 • Inspire with a good diet all over the world
 • Educate myself  within rawfood & detox
 • Start to write on my book
 • Develop my youtube channel even more
 • Start a podcast

I feel like I can go on forever, but I think I’ll stop here. I will be exciting at the end of next year and see what has happened and what I have actually managed to achieve. My ambition for 2017 is great and I actually feel a tingle in my body when I think about the new year. Long time since I felt that feeling considering that life has been an uphill the last 5 years. Now things are finally looking brighter. Love Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *