Min veckomatsedel just nu!

Kom på iden att dela min veckomatsedel och vad jag brukar äta varje dag. Just nu ser mina frukostar och mina mellanmål likadana ut, men det som kan variera är lunch & middag för att jag inte alltid äter hemma. Äta jag ute så blir det oftast fisk, kyckling eller sallad. Älskar även att äta frukost flera gånger om, som tex avokado toast & chipudding kan jag äta både till frukost & mellis.  Tillsammans med vissa av mina olika måltider finns även recept med så scrolla längre ner.

bovetegröt

  • Frukost: Bovetegröt med mandelmjölk och färska bär + ett glas råsaft blåbär Nordic superfood – Recept här!
  • Mellis: Coconut yoghurt med några hackade mandlar, pumpakärnor + lite dadelsirap – Recept här!
  • Lunch: Torsk i ugn med kokta grönsaker + en stor grönsallad – Recept här!
  • Mellis: Skivad skalad gurka, en avokado & några mandlar + ett glas med Friway proteinpulver
  • Middag: En stor sallad med hackad kykling + bovetebröd – Recept bovetebröd här!

Måndag till fredag ser mina dagar ut så här och bland slänger jag om lunch & middag. Som jag skrev ovan älskar jag att äta flera frukostar. Ibland blir det tre stycken och då behöver jag inte äta lunch. Allt beror på vad jag är sugen på & vad min kropp vill ha. Egentligen vem har sagt att man behöver äta speciella saker till frukost och speciella saker till lunch man kan ju bara slänga om hur man vill.<<
er jag tre frukostar kan jag tex äta chiapudding med bär/frukt samt te. Frukost nr två kan det bli coconutyoghurt med nötter & honung samt frukost nr tre kan det bli bovtetgröt med mandelmjölk och frysta blåbär. Jag föredra att äta mindre portioner, men flera gågner för då mår min mage bäst.

Vad mår du bäst utav? Kärlek Maya


I want to share my weekly meals. Right now my breakfasts and snacks look the same, but what can vary is lunch & dinner because I do not always eat at home. If I eat at a restaurant, I usually eat fish, chicken or salad. I also love to have breakfast several times, like avocado toast & chia pudding,  Along with some of my different meals there are also recipes attached.< em>Breakfast: Buckwheat with almond milk and fresh berries + a glass of raw blueberry Nordic superfood – Recipe here!Snack: Abbot Kinney’s coconut yogurt with some chopped almonds, pumpkin kernels + a little dates syrup – Recipe here!Lunch: Cod in the oven with cooked vegetables + a large vegetable salad – Recipe here!Snack: Sliced peeled cucumber, avocado & some almonds + a glass of Friway protein powderDinner: A large salad with chopped chicken + buckwheat bread – Recipe of buckwheat bread here!< em>Monday to Friday, my days look like this and sometimes I rearrange lunch and dinner. As I wrote above I love to eat several breakfasts. Sometimes I eat three and then I do not need to have lunch. Everything depends on what I’m craving for & what my body wants. Actually, who has said that you need to eat special things for breakfast and special things for lunch you can just do as you please.If I eat three breakfasts, I can eat chiapudding with berries / fruit and tea. Breakfast nr two can be coconut yogurt with nuts & honey as well as breakfast no three can be Buckwheat with almond milk and frozen blueberries. I prefer to eat smaller portions because my stomach works better that way.< em>What do you prefer? Love Maya<<
p>

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *