Imorgon kommer jag börja halvfasta i 6 dagar!

Just nu händer de mycket i mitt liv både energimässigt och jobbmässigt så jag kommer ta några mircopasuer emellanåt, som jag gjort nu. Jag behöver det helt enkelt för att återhämta mig.
Hur har du mått förra veckan? Själv har jag inte mått så bra och på det har jag haft mycket jobb, möten och annat. Energin förra veckan alltså….
För att ge mig själv bästa verktygen för återhämtning kommer jag imorgon göra en 6 dagars halvfasta och så klart kommer jag att dokumnetera allt. Jag tänkte att jag skulle vlogga mina matkassar varje dag och berätta vad jag äter samt hur det går för mig. Mitt liv kommer ju fortsätta som vanligt med träning och annat så jag tänkte att det vore en bra grej att dokumentera. Jag kommer göra denna fastan genom Curlyfood. Hennes mat är fantastisk så det kommer bli en underbar start för min kropp och själ.

curlyfood-8

 

Än så länge vet jag inte speciellt mycket om vad som kommer finnas i mina kassar, men det kommer jag visa så fort jag hämtat den första imorgon bitti. Jag kommer nämligen varje dag gå förbi Curlyfood och hämta upp en ny kasse till dagen efter, då vi alltid kommer få färsk ekologisk mat. Följ mig på Instastories och min youtube för att hänga med hur det kommer gå till och vad jag kommer att känna. Ska bli spännande och skönt att ha maten klar under en hel vecka. Dessutom har jag bokat en healing massage imorgon kl 13 så det blir verkligen en kickstart för kroppen. Wish me luck!

Gör du något speciellt för att ta hand om dig själv och din kropp? Känner du att du behöver lite push och hjälp kanske. I så fall kommer du gilla min fasta. Du kommer hitta allt på min youtube här! Jag börjar ju spela in imorgon så vet inte riktigt när min första video kommer ut, med prenumerera på min kanal så missar du inget. Kärlek Maya


 

Hi Love! This post is about my youtube channel and since its still only in swedish I will se you tomorrow or you can check out my other greats posts futher down. Have a awesome day! Maya 

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *