Julrecept som alltid fungerar!

Jag är ju en person som alltid gör typ samma julgodis varje år och det jag prioriterar mest att göra är lussebullar för att jag just älskar saffran. Jag bakar året om och fokuserar inte speciellt mycket över att det skall bakas mera under julen. På tal om lussebullar bakar jag faktiskt det just nu, mums! Det är ett recept som är helt veganskt och utan raffinerat vit socker. Receptet kommer upp imorgon så att du kan baka inför lucia om du vill det.
Recepten jag vill dela idag är några favoritrecept och jag har funderat på att antagligen göra youtubevideos när jag bakar dessa. Skulle du gilla det?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Medan jag höll på att skriva detta inlägget kom jag ju på ett till recept som jag bara mäste dela. Det är ju detta hallon pralin recept, som jag bara älskar.

Hallon pralin recept – klicka här!
Här hittar du ett sammlat recept inlägg med de andra favoriterna – klicka här!

Hoppas du gillar recepten och vill du se något annat så kommentera gärna. Kramar Maya


Merry xmas!
I am sharing some of my favorites Xmas candy recipes. I have made them before, but I love them and I hope that you do too. 

Raspberry pralines – click here!
Here you will find the rest of the recipes all in one blog post – click here!

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *