Inre lycka – Så här gör du för att få en bättre självkänsla!

Hej finaste!
Idag vill jag belysa en mycket viktig sak som alla säkert någon gång har känt i perioder och många av oss går kanske till och med känner så här hela tiden. Att man inte tycker om sig själv och det man ser i spegeln! Denna känsla och syn tycker jag det är det dags att sätta stop för, då det faktiskt går att ändra på. Att älska sig själv borde vara något vi lär oss att jobba med redan i grundskolan!

mayanestorov

Att tycka om sig själv är ihop kopplat med inre lycka och det är det jag jobbar med varje dag. Jag vill leva och känna inre lyckliga utifrån vem jag är och vill vara med mina normer helt utan att bry mig om vad andra tycker. Det går faktiskt!

Självkänsla är en färsk vara som man behöver jobba på dagligen precis som träningen. Det gör jag bl.a genom affirmationer (matran) & tacksamhet för att styra mina tankar rätt och det är mycket effektivt. Varje måndag lägger jag ut olika mantran för att peppa mig och dig. Så kicka in i bloggen varje måndag för att göra det samma.
En annan sak som jag också gör är att prata med mig själv. Det kanske låter flummigt, men ibland behöver jag tillrätta visa mitt “mind” för det spelar mig ett spratt. Det är inte så att jag pratar högt offentligt utan snarare hemma framför spegeln eller när jag märker att jag börjar tänka negativa tankar om mig själv. För jag är bra, precis som du också är bra!
Har du någon gång provat att tillrättavisa dig själv? Om inte så testa att göra det… Säg till dig själv hur bra du är varje dag och ge dig själv kärlek i spegeln. Övertala ditt “mind” och kom på rätsida med din självkänsla.
Kom ihåg att det fins ingen annan som kan göra det jobbet åt dig, utan du är den ända som kan skapa bättre självkänsla och inre lycka inom dig själv.  Lycka till och hör av dig ifall du har några frågor! Kärlek Maya


Hi you guys!
This post is about how to get a better self-esteem. I have certain things I do to improve my self love and I give them away in this blog post. Unfortunately you have to use the translation tool further down. Hops thats ok?
Lots of love Maya Xox0

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *