Idag börjar en ny tid för mig – affirmation!

Affirmation. För dig som följer mig vet att jag hela förra året kämpade med ett virus och överväxt av bakterier. Detta gjorde att jag inte tränade något, då jag lyssnar på min kropp och jag valde att ta det lungt istället. Mådde inte heller så bra psykiskt, vilket också gjorde att jag bara var och vilade samt mediterade länge och mycket varje dag. Förra året bodde jag i förorten när ett naturreservat så det blev en hel del promenader i skogen i flera timmar för att stilla min ångest som jag då upplevde. Tacka gud för att den tiden är över för det var inte alltid lätt att tampas med, men man lär sig så länge man lever och hittar verktygen för att klara sig igenom “mindre bra perioder”.

Idag börjar en ny tid för mig - affirmation!

Idag känner jag att jag kan börja träna igen (hurra, som jag längtat) och min kropp håller samt ger mig energi av träningen. Ger inte träningen mig energi har jag inte råd att träna så hårt. Jag är uppmärksam och tränar när jag känner att min kropp vill, vilket nu är minst 4 dagar i veckan med en eller två dagars återhämtning emellan.
I och med träningsmotivationen och min fasta start idag känns det som att jag börjar en ny tid och jag kan lämna mitt förflutnna bakom mig. En tid där jag verkligen ska prioritera mig själv och göra det som jag mår bra utav och vill. Det är dags dimma upp mitt ljuset och skina så starkt som jag ska göra. Vet du vad… det samma gäller för dig så vad väntar du på tänd lampan och damma av dig själv för nu är det dags att lysa starkt! Med kärlek Maya


For those who follow me, know that last year I struggled with a virus and bacterial overgrowth. This meant that I did not exercise anything since I listen to my body and I chose to take it slow instead. I also did not feel so good, which also meant that I only rested and meditated for a long time every day. Last year I lived in the suburbs of Stockholm close to a nature reserve so there was a lot of walking in the woods for hours to calm the anxiety that I experienced. Thank God that time is over because it was not always easy to tamper with, but you learn as long as you live and find the tools to go through “less good periods” in life.

Today, I can start exercising again (hurray) and my body gives me energy from the exercise. If the exercise does not give me energy, I can not afford to workout so hard. I pay attention and exercise when I feel my body wants to, which is now at least 4 days a week with one or two-days recovery between.

Today I also start my half-fast together with Curlyfood so it’s really a new start for me. Now I feel great again and I have upgraded to Maya 2.0. Because when you go through a tough period, it’s an upgrade that’s happening, that’s how I see it at least.
With my new found training motivation and my food fast starting today, it feels like I’m heading towards a new period. A time when I really want to prioritize myself and do what I want. When I picked my food up this morning, I really felt like a new start and now my time begins! It’s time to let my light shine as strong as it should. This goes for you to so what are you waiting for let your light shine & dust yourself of! Now it’s time to shine bright! Kiss Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *