Organista & Linn Herbertsson

The I am empowered women series – Att vara en Organista med Linn Herbertsson

Jag älskar inspirerande kvinnor, som följer sitt hjärta och gör sin grej med glädje – en kvinnlig entreprenör och kreatör. I min värld är man i sann kontakt med sin inre kompass och livsenergi när man lever efter sin kreativa förmåga. Du har kontakt med din prana, som det heter på yogisktspråk.

I am empowered women series börjar här och först ut kommer jag att lyfta Linn Herbertsson, som är grundare och ägare av varumärket Organista. I am a Organista, are you?

Grundaren Linn Herbertsson tröttnade på att organisera sin resväska med gamla påsar. Hon såg en möjlighet och fick en ide. Hon bestämde sig för att skapa ett brand av organiseringsprodukter för resväskan och hemmet.

Organista – ett svenskt varumärke med ambitionen att förenkla hur du organiserar dina kläder och saker.

Linn Herbertsson är 34 år och bor i Stockholm sedan tio år tillbaka, men kommer ursprungligen från Skåne. Hon är utbildad civilekonom och har även arbetat som influenser i många år innan hon startade Organista.

Vad fick dig att starta Organista?

Jag har brunnit för organisering i många år och iden att skapa en lösning för detta kom till mig av en slump. Då jag är Civilekonom och har erfarenhet från att skapa mycket digitalt kontent var jag helt enkelt sugen på att använda all min kunskap och skapa någonting. E-handelsbranschen har länge fascinerat mig och jag älskar när det händer mycket så det kändes som en perfekt bransch för mig. 

Vilka produkter/set är dina favoriter?

Oj, jag kan omöjligt välja en, men jag är svag för våra produkter i färgen taupe, vilket också är vår bästsäljare. Jag älskar jag våra nya produkter som lanseras i februari. 

En produkt du inte skulle klara dig utan i resväskan?

Våra packningskuber helt klart. De går att använda till allt möjligt!

Är du ett organiseringsfantast hemma?

Haha, jajamensan. Jag andas verkligen mitt varumärke i alla delar av livet. Allting är sorterat och vikt stående hemma hos oss. Så öppnar man våra lådor med lakan och sängkläder ser du direkt vad som är vad. Samma sak i min garderob. Det är otroligt skönt för då har man alltid koll på vad man har och slipper köpa en massa onödiga och nya saker. 

“Jag älskar verkligen mitt jobb och det finns ingenting jag hellre hade gjort än det här. Det är en fantastisk känsla!”

Hur ser dina packningsrutiner ut?

Jag börjar att planera vad jag ska ha med mig i god tid. Jag packar allting i packningskuber eller organiseringspåsar. Eftersom jag alltid har vikt stående är det superlätt att bara ta saker ur garderoben och lägga rakt ner i kuberna. Det går väldigt fort när jag packar. Här kan du läsa hur man använder våra packningskuber – How to use the Organista packing cubes 

Vilka är dina favorit resmål och vad för organiseringsset använder du själv när du reser?

Oj, svårt! Jag var precis på Maldiverna och det var fantastiskt. Annars är några andra favoriter även Vietnam (jag backpackade där för många år sedan), New York, Tulum, Sydafrika, London, Paris och så klart Skåne. Jag älskar Österlen på sommaren!

Vad har du för framtidsplaner när det kommer till Organista? 

Oj, jag siktar alltid mot stjärnorna så får jag se hur långt jag kommer, haha. Ambitionerna är i alla fall extremt höga! Jag älskar verkligen mitt jobb och det finns ingenting jag hellre hade gjort än det här. Det är en fantastisk känsla! Just nu ska vi anställa två personer till, vi letar efter nytt kontor och jag håller på med produktutveckling av fyra nya produktsortiment så det är inte en lugn stund. 

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *