Så här firade jag min födelsedag!

Min 35 års dag firades på många olika sätt igår. Jag började min morgon hos Bruns frisörer i Lund, som är en eko certifierad salong. Jag skulle inte använda någon annan färg i håret än giftfri färg som är skonsam för både mig och naturen. Det blev klipp & en vinröd färg, inget nytt utan som jag brukar ha det. Blev nöjd som vanligt & fick en uppfräschning inför vår/sommar säsongen. Kändes jätte skönt att ta hand om sig själv samma dag som jag fyllde 35. Ett år äldre & lite snyggare, hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Efter mitt frisör besök gick jag en promenad igenom Lund city och strosade bland gator jag sprungit i när jag växte upp. Kändes underbart att vara tillbaka samtidigt märkligt på något sätt. När jag gick omkring och blickade tillbaka så slog det mig hur långt jag faktiskt kommit. Tänk att jag flyttat till Sthlm & lever mitt drömliv just nu. Ett liv som jag aldrig visste om ens fanns när jag växte upp i Lund.. häftigt var livet kan ta en. Jag är tacksam för min uppväxt & allt vad Lund hade att erbjuda mig. Min tid där var en blandad kompott av känslor, men i botten mycket bra. Efter min promenad hämtande jag en rawfood tårta & en massa små rawfood bakelser till middagen på kvällen. När man fyller år ska det finnas tårta & inget annat än rawfood duger. Turen var då att i Lund har det öppnats ett litet cafe, som heter Cashew vegan kitchen som gör just vegansk & rawfood desserter. Lucky me, beställde jag en tårta direkt. Den var omg god!!! Rekommenderar alla som bor i Lund att besöka cafet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Senare under dagen gick jag & min pappa en promenad precis där han bor för att besöka min brors sons plats, där han tog livet av sig. Detta har jag aldrig skrivit om, men jag har en halv bror & hans son tog livet av sig för några år sedan. Platsen ligger dessvärre ett sten kast från där Pappa bor. Det var en fin promenad & mysigt att hedra honom. Livet är skört & kan förändras på en sekund. Det finns alla skäll att leva & inga att dö, men jag respekterar människors lidande även om jag vet att det går att ändra på & må bra. Jag ska göra mitt yttersta för att hjälpa människor att må bra för det är fullt möjligt. Ta hand om er & berätta om ni bär på en tung börda för ni behöver inte vara ensamma. Jag kommer skriva mera om just detta vid ett senare tillfälle.

Bilden nedan är på landskapet framför platsen där han valde att ta sitt liv. Känns vackrare att visa den & visa dig landskapet i Skåne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Resten av kvällen var lung, chill & hemma. Jag hade en fin dag & tacksamheten över all kärlek från dig, min familj & vänner är stor. Nu är jag 35 & redo att ta mig ann världen. Puss på dig & ha en fin dag. Kärlek Maya


 

Hi you!
Thank you for all the b day wishes yesterday. Now I am 35 & going strong.
Please use the google translation tool for this whole post.
Love Maya 

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *