Mina nycklar för inre lycka som du lätt kan ta efter!

Inre lycka och glädje är något jag strävar efter varje dag. Jag gör ständigt medvetna val för att alltid må så bra som möjligt och jag skulle säga att det inte finns mycket som kan komma emellan mig, min hälsa och mitt välmående.

Här är några nycklar som är enkla att ta efter:

Jag tänker positivt – Tankarna styr känslor och vice versa. Jag försöker vara så uppmärksam jag kan på vad jag tänker på så att det inte påverkar mina känslor. För vips kan jag har jag själv skapat så att jag mår dåligt.
Det är omöjligt att hålla koll på allt man tänker, men bara genom att vara medveten och försöka ändra på sitt tankesätt när man är på fel spår gör väldigt mycket.

Jag är generös – Jag försöker att hjälpa andra människor och bidra på mitt sätt till en bättre värld. Jag blir lyckligare genom att vara omtänksam.

Jag försöker leva i nuet – Att vara här och nu kan vara svårt, men det är något jag försöka påminner mig själv om varje dag. Dock innebär det inte att jag inte får planera, men försök att inte stirra mig blind på framtiden.

Jag har delmål som jag sätter upp – jag sätter upp delmål för olika saker jag vill uppnå. Mina delmål motiverar mig till att vilja sträva framåt och ta ett steg i taget. Att ha ett huvudmål är bra, men att sätta upp delmål gör det hela mera småskaligt och genomförbart utan stress.

Jag äter bra mat – mat, ja mat skulle jag säga är en av de absolut viktigaste komponenterna i livet. Mat kan antigen stjälpa en eller ge en oändligt med kraft. Jag väljer noga med omsorg vad jag stoppar i min kropp och det kan tyckas i många öron vara överdrivet, men faktum är att allt man stoppar i sig påverkar en negativt eller positivt.

mayanestorov inre lycka
Bild Henry Lundholm

Jag försöker inte ta livet på för stort allvar – När livet visar sin tråkiga sida till försöker jag att stanna upp och tänka efter vad det nu är livet egentligen vill att jag ska lära mig… I min mening finns det alltid en lärdom och erfarenhet i allt man är med om och man får aldrig mera än vad man faktiskt klarar av i stunden.
Jag upplever att när man slappar av i varje situation i livet och försöker att inte stressa upp sig samt inte ta livet på för stort allvar blir alltid mycket lättare och roligare.

Jag tränar – att träna är en del i mitt liv, precis som att äta och sova. Min inre lycka ökar med 300% när jag tränar varje dag och därför rekommenderar jag ALLA att röra på sig ofta och helst varje dag.

Jag mediterar – min meditationsstund på morgonen är ovärderlig för mig för att jag ska må 100% bra.
Den stunden på morgonen älskar jag för då får jag ladda ner ny information från “nätverket” brukar jag säga och jag får massvis med nya ideer. Jag skulle säga att meditation är en viktigt nyckel till min inre lycka
Jag umgås bara med människor jag tycker om – energin som omger mig ger mig kraft. Därför vill jag inte ha människor runt mig som tar min energi, utan jag satsar på att umgås med människor som har de kvaliteter som jag uppskattar. Främst kärlek, positivitet och omtänksamhet.

Jag har “må bra” rutiner – jag fullkomligt älskar rutiner! Jag har skapat egna “må bra” rutiner i mitt liv som ger mig positivitet, framgång i de områden jag vill utvecklas i samt frihet att bara vara och inte stressa. Många av rutinerna är nämnda ovan, som tex träning och meditation. Genom att skapa rutiner i sitt liv ger man sig själv kärlek & omtanke.

Ta hand om dig och sätt din lycka först! Kärlek Maya


Hi you! ♥
This post is about inner happiness and my key ingredients to inner happiness. 
Thw post is sooo long so you have to use the translation tool. Sorry!
Lots of love and dont forget to take care of yourself and your own happiness. XoXo Maya

Follow:
We are in this together so please share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *